2777
2789
عنوان

ازدواجم بهم خورد

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 30 پست
شاید یه رفتاری داری که ناخواسته باعث میشه که شرایط پیچیده بشه دقت کن ببین از کجا پیچیده شد

من کلا آدم آروم و کم حرفی هستم ولی نه با اونایی که نزدیکمن و  صمیمی هستیم باهم 

وان بار که کوه برنتابد غم ماست

ن والا اصلا مثل بعضی از آدما خیلییییی توقعات دارن نیستمدر حد اینکه یه حقوق ثابت و بیمه داشته باشه اخ ...

دایی منم وقتی خواست زن بگیره یروز قبل عقدش همه چیزو بهم زد و زیرش زد 

چون توقع دختره خیلی خیلی بالا بوده

مرد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ناراحت میشم واقعا یه سری آدما واقعا آدمای درستی نیستن ولی یه عالمه خاطرخواه دارن و مردم چه کارا ...

من چی بگم ...

تو این شیش سال حتی برام یه کادو نگرف 

گریه میکردم میگف گریه نکن اشک زن جماعت برام اهمیت نداره 

منم تو حسرتم بدجور 

یا فامیل و آشناهایی داری که پشت سرت پیش خواستگارت ازت بد میگن یا توقعت بالاس و از قبل همه چیو با طرف ...

بابا این خاستگاره رو اصلا هیچکس نمیشناخت همکارشوهرخالم بود اون معرفی کرد و فقط ما خبرداشتیم و فقط یک جلسه اومدن خونه خالم اینا در حداینکه همو ببینیم 

بعدش ک رفتن فوری پسره زنگ زد به شوهر خالم که شماره منو بده بهش بیشتر باهم صحبت کنیم و آشنا بشیم(منظور اینه ک خوشش اومده بود پسره)ولی این پروسه شماره دادنه هردفعه به تعویق افتاد 

من چی بگم ...تو این شیش سال حتی برام یه کادو نگرف گریه میکردم میگف گریه نکن اشک زن جماعت برام اهمیت ...

دوستید؟ اگه دوست هستید ازش جدا شو 

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  
از نظر ظاهری میتونم بپرسم که چجوری هستین؟

قدم165

وزنمم50

ولی فرم بدنم قشنگه 

عمل زیبایی هم تاحالا نداشتم

یکم با بینیم مشکل دارم ولی خب همه میگن میاد ب صورتم

ولی چشمام قشنگه و بلا استثنا همه اینو بهم گفتن 

درکل تو دسته معمولیا هستم(منتهی خودم به هیچ عنوان اعتماد بنفس ندارم)

اره قرار بود دو ماه دیگه بیان برای خواستگاری اما خب تموم شد

خدا رو شکر کن تموم شد.. الان میگه گریه زن برام اهمیتی نداره دو روز دیگه چیکار میکرد.. خدا دوستت داشت

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  
اوضاع خواهرزادش چی شده بود مگه؟قطعا بهانش بود خواهرزادش

خواهرش زن شهید بود

3 تا بچه داشت-چون ازدواجشون فامیلی بوده پسر بزرگه کور شده بود-بچه دومش اوکی بود-بچه سومش ک دختر بود یهو فهمیده بودن اینم داره بیناییشو ازدست میده-دیگه اینجوری بود که حتی میخواست ببرتش آلمان چون شنیده بوداونجا درمان داره

خیلی معذرت میخوام میپرسم چون خودمم همین حدودم البته وزنم بیشتره. تازگیا دارم تحقیق میکنم ببینم سایز ...

اینایی ک من باهاشون بودم بزرگ 85 دوس نداشتن

اتفاقا راضی بودن