2777
2789

من خیلی از کارم متنفرم خانوادم مجبورم کردن برم و انقد فرسایش روحی و جسمی واسم داره که توان ندارم شغل مورد علاقمو به عنوان شغل دوم انجام بدم

کی تو این شرایط بوده؟ چیکار کردید؟😢😣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شغلت چیه؟ اینجوری که تو گفتی انگار داری فرش میشوری و خونه تکونی میکنی 😂

نه ولی چون علاقه ندارم سخت برام میگذره و وقتی برمیگردم انگار کوه جابه جا کردم انقد روحم خسته و فرسوده میشه

کارم توی بهداشته 

شغلتون چیه منم خسته ام ولی چاره ای نیست دنبال اینم محیط کارمو عوض کنم امسار تقصیر خودمه با همه قاتی ...

من بهداشت کار میکنم

اره دقیقا اینکه میبینی چاره ای نداری میگی باید تحمل کنم خیلی عذاب اوره

دبیرم متنفرنیستم اما جدیدا حس میکنم زیاد دوستش ندارم.اما چون تنها منبع درامدم هست مجبورم خودمو متقاع ...

اره خیلی غم انگیزه به خاطر چندرغاز پول اینجوری روح ادم فرسوده شه😣

من بهداشت کار میکنماره دقیقا اینکه میبینی چاره ای نداری میگی باید تحمل کنم خیلی عذاب اوره

خداروشکر کن مث من شیفت شب و روزای تعطیل نداری. من انقد تلاش کردم بیام تو مرکز بهداشت نشد.