2777
2789

واییییییییی خیلیییییی استرسسسس دارمممممممممممممم

من فقط جمعبندیه دهمم تموم شده یازدهم هیچی نخوندمممممم😭😭😭

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

میشه بگی از چه سالی میری قلمچی و اینکه کل پکیج رو ثبت نام کردی یا فقط آزمون؟

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار

من از برنامم کلی عقبم  گاهی میگم یکم سخت بگیرم میرسم و گاهی هم میگم من دیگه رفتم روحیه ای نمونده میمونم سال بعد 

هرچقدر هم که بگردی زندگی مثل مستی یا دیدن خواب یه زندگی دیگست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بگی از چه سالی میری قلمچی و اینکه کل پکیج رو ثبت نام کردی یا فقط آزمون؟

فقط آزمون

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

من از برنامم کلی عقبم گاهی میگم یکم سخت بگیرم میرسم و گاهی هم میگم من دیگه رفتم روحیه ای نمونده میم ...

نه سال بعد نمون

کنکور هرسال فقط داره بدتر میشه

نه سال بعد نمونکنکور هرسال فقط داره بدتر میشه

می‌خوام نمونم حالا ببینم چی میشه 

ولی این کنکور و نهایی و مدیر  من و نابود کردن رسماً هنوز والدین‌ هم به کنار 

هرچقدر هم که بگردی زندگی مثل مستی یا دیدن خواب یه زندگی دیگست

وایییی منم دارممم

چقدر خوندی؟

کاملا عادیه که نرسوندید اصلا نگزان نباشید

الان واسه ازمون بعدی دوهفته فرصت دارید که نیم سال اثل دوازدهم رو جمع بندی کنید

خب زمان زیادیه

باید قسمتیاز یازدهم رو تو هفته بعد جمع بندی کنید