خستم از این همه تو سری ها ازینهمه حماقت ازینهمه بدبختی ای کاش تو ایران ب دنیا نمیومدم ی خانواده پدری بشدت خرافاتی و احمق دارم هر وقت مجبوری پیششون میشینم بعدش تا دو روز حالم گرفتست فقط بلدن گوه هر چی زن تو این دنیاست رو پیدا کنن و بخورن عوضیا خستم از قضاوتاشون هیچ حرفی هم نمیتونی بزنی دلم مرگ میخواد دلم ارامش میخواد کاش هیچ وقت پیش این ادمای عقب مونده ب دنیا نمیومدم ک حالا با ی بچه ارزوی مرگ میکنم😭😭😭😭😭😭😭😭
من یه دختر ضعیف و وابسته ام جسارت ندارم نمیتونم ابراز وجود کنم نمیتونم از خودم به عنوان تکیه گاه استفاده کنم.. دعا کنید بلاخره منم قوی شم طوری ک حرفای هیچکس برام مهم نباشه✨💔🙏🏼،1404//4/2خداروشکر دارم بهتر میشم اعتماد به نفسم بالا رفته🙂↔️ (◠‿◕)
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷
😭😭نمیدونم کسی باشه ک من رو درک کنه یا نه وقتی هیچی خوب نیست وقتی اوضاع افتضاحه و هیچ کاری نمیتونم من تنها کنم هیچ امیدی واسم نمونده دیگه خستم از تظاهر کردن ب قوی بودن
😭😭نمیدونم کسی باشه ک من رو درک کنه یا نه وقتی هیچی خوب نیست وقتی اوضاع افتضاحه و هیچ کاری نمیتونم ...
😭😭😭😭😭😭💔💔💔💔🖤🖤درکت میکنم بخدا منم همینم
کاش بمیریم راحت شیم
من یه دختر ضعیف و وابسته ام جسارت ندارم نمیتونم ابراز وجود کنم نمیتونم از خودم به عنوان تکیه گاه استفاده کنم.. دعا کنید بلاخره منم قوی شم طوری ک حرفای هیچکس برام مهم نباشه✨💔🙏🏼،1404//4/2خداروشکر دارم بهتر میشم اعتماد به نفسم بالا رفته🙂↔️ (◠‿◕)
طلاق گرفتم ی بچه دو سال و نیمه دارم کار میکنم خرجشو میدم خانواده خودم خیلی خوبن ولی عموم اینا ازون کثافتایین ک فقط بلدن بگردن دنبال زندگی مردم ببینن چ خبره و درموردشون حرف بزنن میندازن تقصیر زن هر چی گناهه عصبیم از دستشون منم نمیتونم حرفی بزنم از حق خودم دفاع کنم از دیشب کارم گریست😭😭😭😭