2777
2789
اخنلال روانی دارمشخصیت مرزیدوساله درمان گرفتم تهش روانشناسم گفت ایشالا یکی مثل خودت باهات برخورد کنه ...

اخی عزیزم.در موردش اطلاع ندارم

خودم یه مدت وسواس فکری شدید داشتم از چهرم متنفر بودم هر روز به یع قسمتش گیر میدادم و دائم جلو اینه بودم

با کمک مشاور خیلی بهتر شدم فقط چند روز قبل پریود عود میکنه

الهی به امید خودت...  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی عزیزم.در موردش اطلاع ندارمخودم یه مدت وسواس فکری شدید داشتم از چهرم متنفر بودم هر روز به یع قسمت ...

یه اختلال شدید شخصیته

نوسان خلق شدید

وابستگی و عشق بیمارگون به آدما

اخساس پوچی عمیق

احساس بی کفایتی و....

یرای بعد از عید از یکی دیگه نوبت گرفتم ولی به اونم امید ندارممن انقدر یدم انقدر بدم که همه خسته میشن ...

تا وقتی خودت خودتو نخوای بقیم نمیخوانت

پس از خودت شروع کن

یرای بعد از عید از یکی دیگه نوبت گرفتم ولی به اونم امید ندارممن انقدر یدم انقدر بدم که همه خسته میشن ...

خب خودت داری تلقین میکنی

واسه خودت ارزش قائل باش خودتو دوس داشته باش

یه اختلال شدید شخصیتهنوسان خلق شدیدوابستگی و عشق بیمارگون به آدمااخساس پوچی عمیقاحساس بی کفایتی و... ...

ان شالله خوب بشی عزیزم

برا منم دعا کن

زندگی با این بیماریها خیلی سخته ☹️

الهی به امید خودت...  
خب خودت داری تلقین میکنیواسه خودت ارزش قائل باش خودتو دوس داشته باش

خیلی با درمانگرم ارتباط گرفته بودم

دوسال هر هفته میرفتم پیشش و کمکم میکرد

ولی تهش رابطمون خراب شد و بهم گفت تو اینکارو با همه میکنی

چجوری میتونم امید داشته باشم

شروع کردم و داشتم خوب پیشمیرفتم تا اینکه درمانگرم هم طردم کرد

خب اجازه نده طردت کنه

واسه خلاص شدن از این قضیه اراده قوی میخوای جوری که کسی نتونه روت تاثیر بذاره

خب اجازه نده طردت کنهواسه خلاص شدن از این قضیه اراده قوی میخوای جوری که کسی نتونه روت تاثیر بذاره

باید حل بشه این موضوع برام

گاهی انقدر ضعیف و آسیب پذیر میشم که دیگران به راحتی میتونن طردم کنن منم هربار با طرد شدن یه تیکه از وجودم شکسته شده