2777
2789

سلام دوستان من بارداری دوممه و خیلی به کمک هاتون احتیاج دارم اول اینکه من واسه بچه اول گهواره معمولی خریدم آیا لازمه واسه این گهواره برقی بخرم با توجه به اینکه توجهم بهش کمتر میشه چون دوتا هستن؟

دخترم الان ۲۱ ماهشه و نمیدونم برخوردش با نی نی چطور خواهد بود.الان ک نی نی دوس داره ولی خوب ممکنه حسادت و ایند هم باشه.

سوال دوم تا زایمانم به یه خونه دو خواب میرم.الان دخترم پیش منو همسرم میخوابه چون رفلاکسی هست نتونستم از خودم دورش کنم شبها باید حواسم بهش باشه.ولی برم خونه دو خواب با دوتا نی نی آیا کلا اتاقشونو سوا کنم؟نظری دارید؟

بازم اگه نکته ای وسیله ای ک بکارم زیاد بیاد رو میدونین بگین ممنون

خدایا دلم معجزه می خواهد از آن معجزه هایی که به هنگامه ی وقوعش، خدایا دوستت دارم و خدایا شکرت میان هق هق گریه هایم گم شود ... خدایا دلم معجزه می خواهد معجزه ای در حد خدا بودنت ... CafeMom Tickers

به نظر من بذار این نی نی جدید دوساله بشه ان شاءالله از شیر که گرفتین بعد اتاقشان را جدا کن چون اولی هم هنوز کوچولویه ،چون سنش کنه زودتر به هم انس میگیرن حسودی زیادی نخواهد داشت ان شاءالله خدا براتون حفظشان کنه      

خدایا به من بفهمان که بی تو چه میشوم اما نشانم نده......خدایا هم به من بفهمان هم نشانم بده که با تو چه میشوم