2777
2789
عنوان

عمل بینی حمیدرضا نوری

248 بازدید | 6 پست

سلام دوستان من یه دختر شهرستانی ام که با اصرار مادرمو راضی کردم برم تهران و بینیم رو عمل کنم کسی هس با دکتر نوری تو اقدسیه عمل انجام داده باشه؟! به نظرتون دکتر خوبیه؟!

عکستو براش فرستادی نظرشو بگه ؟ 

دکتر نوری تیپ تعیین می‌کنه برای بینی مثلا A,B,C

بعد اگر  A و B باشی میتونی بری مطب تا ویزیت بشی 

بعد بهت میگه چند درصد تغییر می‌کنی من رفتم گفت نهایت ۲۰ درصد تغییر می‌کنی و ارزش نداره و عمل نکن 

این موردهایی که میبینی تو پیجش گذاشته اونا کیس های ساده کم کار استخوانی بودن که پایه زیبایی خوبی هم داشتن و کار خیلی تمیز در اومده 

من عکس های پیجش رو نشون دادم و گفتم همین طوری می‌خوام گفت مال تو اصلا اینطوری در نمیاد 

دوتا از عمل هاش هم دیدم اصلا شبیه عکس های پیجش نیست و واقعا خوب نشده بودن

عکستو براش فرستادی نظرشو بگه ؟ دکتر نوری تیپ تعیین می‌کنه برای بینی مثلا A,B,Cبعد اگر A و B باشی می ...

مرسییی که راهنماییم کردی

منم میترسم مث پیجش خوب درنیاد 

آخه میگن دکتر معروفیه

نمونه های پیجشم عالی بودن 

نه بینیم رو ندیده

نمیدونم چیکار کنم

هزینه ش هم بالاست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسییی که راهنماییم کردیمنم میترسم مث پیجش خوب درنیاد آخه میگن دکتر معروفیهنمونه های پیجشم عالی بودن ...

عکست رو بفرست خودش میگه کدوم تایپ بینی هستی و اگر گفت b و c به نظر من اصلا نرو مطبش اگر گفت a حتما برو 

سلام.من عکس فرستادم به شماره واتس ایشون بعد نوبت مشاوره دادن...برا من تیپ A رو زدن...

بنده ۴سالی هست تقریبا پیجشونو دنبال میکنم، و یکی از آشنایان هم سه سال قبل پیششون عمل کردن خیلی راضی بودن و دقیقا عین همون عکس و فیلم های پیجشون بود بدون هیچ مشکل تنفسی و عدم تقارن سوراخ های بینی و...خیلی راضی بودن...

منم سه روز قبل پیششون عمل کردم..انشالله که برای منم خوب بشه🥰

مرسییی که راهنماییم کردیمنم میترسم مث پیجش خوب درنیاد آخه میگن دکتر معروفیهنمونه های پیجشم عالی بودن ...

اینم بگم منم از شهرستان اومدم برای عمل...اگر شرایط موندن برا دو هفته رو داری بیا. وگرنه اصلا قید تهران رو بزن چون با وجود اینکه من خونه گرفتم تو کرج ولی شرایط و رفاه خونه خودمو نداره که...و ب من ک خیلی سخت میگذره...

سلام.من عکس فرستادم به شماره واتس ایشون بعد نوبت مشاوره دادن...برا من تیپ A رو زدن...بنده ۴سالی هست ...

سلام عزيزم، شما راضى هستيد از جراحيتون؟ ميتونم بپرسم هزينه دكتر نورى حدودا چقدره؟