2777
2789

سلام دوستان من ۲۰سالمه بچه هم نیستم مدرسه هم نمیرم خداشاهده یه روز درمیون حموم میرم خیلی حساسم

امشب خیلی یهویی تصمیم گرفتم تو حموم موهامو شونه کنم که دیدم چندین تا شپش بزرگ تو سرمه 

دارم دق میکنم یه راه حلی بدین بهم

زدم گوگل یه دستگاه مکش شپش نشون میده کلی هم رضایت دارن مردم 

الان شما بگین چیکار کنم بچه هاتون یا خودتون تجربشو داشتین چطور درمان شده

موهام فرفریه بلنده چندین ساله کوتاه نکردم اگه قیچی بخوره به موهام میمیرم یه راهی جلوپام بزارین لطفاا خاهش میکنم😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شونه فلزی شپش بخر وموهاتو روغن زیتون بزن وازکف سر شروع کن موهاتو شونه کردن میبینی به شونه‌میچسبن وکنده میشن  حوصله‌میخواد ولی هرروز این کارو انجام بده  شامپو شپش هم بخر بزن به موهات

من شامپو ک عوض کردم شپش زد ب موهام در روز ۴ بار میرفتم سرم میشستم بعد با سشوار خیلی داغ و شونه موهام شونه میکردم البته یکمم ازش کوتاه کردم 

۱۴۰۲/۱۱/۲۱ ساعت ۱۲:۰۰ دقیقان وقتی ک داشت اذان میداد فرشته کوچولوم وارد زندگیم شد .انشالله حس مامان شدن قسمت همه منتظرا من ۳ سال منتظر بودم دوست داشتی تاپیک معجزه مامان شدن منو بخون شاید بدردت خورد دوست خوبم 🙇‍♀️

شامپو لیندان

سس مایونز

روغن نباتی

من برا دخترمو با اینا نابود کردم

بلتر شامپو رو استفاده کرد بازم موند

بعدش سرشو سس مالیدم نایاون بستم پنج شش ساعت موند بعد شستم و دیگه خلاص

ولی روغن نباتی رو هم گفتن خوبه

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟

هرروز روغن زیتون بزن به سرت چند ساعت با نایلون ببند بعد برو با شونه دندونه ریز شونه کن همش میریزه

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 
از کجا اومده؟ حتما اطرافیانت دارن شامپو ضد شپش سریتا عالیه اونو بزن چند تا روش امتحان کن اگه باز نرف ...

این چند روز عید دیدنی کلی بچه چندین روز خونمون بودن مطمئنم از اونا گرفتم