2777
2789

قرص زینک 

لبنیات محلی ام زیاد بخور وبرنج 

کلا مو از پروتیین وکلسیم ساخته میشه اینو من رعایت میکنم حبوبات هم توبرنامه غذاییم زیاده

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرص زینک لبنیات محلی ام زیاد بخور وبرنج کلا مو از پروتیین وکلسیم ساخته میشه اینو من رعایت میکنم حبوب ...

حلوبات و برنج و لبنیات مصرفم زیاده

هر هفته بیوتین بپانتین تزریق میکنم

شامپو ضد ریزش

روغن مار

روغن نارگیل

ماسک حنا

ولی بی تاثیرررر

حلوبات و برنج و لبنیات مصرفم زیادههر هفته بیوتین بپانتین تزریق میکنمشامپو ضد ریزشروغن مارروغن نارگیل ...

کمخون نیستی؟

تخم مرغ روزی یکی دوتابخور نیمرو کن باکره موهات زیادمیشه

کمخون نیستی؟گوشت زیادبخور گندم هم همینطور مثلا ابگوشت یاعدسی یاسوپ توهمش یکم بلغور گندم بریز بخور

موز همینطور 

ازمایش دادی؟تنبلی تخمدان نداری؟

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

کلاژن صورتی ساشه ای استفاده کردمکلاژن مخصوص مو😢

ازمایش تیرویید هم بده

تخمدان پی سی او دارم بدبختانه

خب ازهمونه عزیزدل برو پیش یه  دکتر خوب سریع درمانش کنه وگرنه همه موهات میریزه که 

کلا دمتوش نعنا  ۳ ۴ لیوان 

حذف قند 

ورزش این ۳ تاکار روهرروز انجام بده 

سلام ریزش مو شاید علت‌های دیگه هم داشته باشه اما مطالب طب اسلامی تاجایی که من اطلاع دارم سه دلیلش اینه

غلبه صفرا

غلبه بلغم

کم خونی

که درکنار داروهای خوراکی برای رفع این مشکلات داروهای موضعی هم هست که به موها بزنین

مثلا داروی تقویت مو یا روغن بنفشه زیتونی و.....دوس داشتین تاپیکم بخونین ان شاءالله براتون مفید باشه