2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرشوهرم اینجوریه رماتیسم داره دور از جون شما

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

همسرمه ازمایش کلی داده ولی آزمایشش خوب بود فقط بکم غلظت خون داشت

خدا سلامتى بده 

ان شاءالله چيزى نيست

شايد اون مچ پاشون ضرب ديده و يا ضعيف تره نسبتا

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…
دختر منم نمیدونم ولی یه بار زمین خورده و آسیب دیده بود حالا گاهی فشار میاد اونجوری میشه

نه این اصلا جایی نخورده ،یدونه از مهرهای کمر بیرون زدگی داره میتونه از اون باشه دکتر براش سونو نوشته گفته احتمالا چربیه ولی فعلا جایی باز نیس بره سونو

ممنون مهربون مچ نیس عزیزم ساق پاشه ساق پاش بسمت بیرون

درسته .

ولى خب تجربه اى ندارم

دور از جون شوهرتون يكى بود البته كلا پاهاش ورم داشت و دو طرف هم بود كليه هاش پروتئين دفع مى كرد

كه شما ميگين خدا رو شكر ازمايش ها نرمال بودن 

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…
روماتیسم تو آزمایش معلوم میشه آزمایش کلی؟

فک کنم ازمایش مخصوص داره برید پیش ارتوپد

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

اون کجاش ورم میکنه؟

ساق پاش قسمت بیرونی

درسته .ولى خب تجربه اى ندارمدور از جون شوهرتون يكى بود البته كلا پاهاش ورم داشت و دو طرف هم بود كليه ...

اره منم اول همین به کلیه شک کردم رفت ازمایش کلی دکتر گفت اصلا ورم نیس ولی خب ما یه کوچولو میدیدم که خداروشکر آزمایشش خوب بود حالا سونو بره میگم بره دوباره بجا دیگه آزمایش بده