2777
2789
عنوان

پارتنر

164 بازدید | 7 پست

اقایون و خانمای محترم    بهم کمک کنید  من چند ماه ذهنم مشغول ازدواج هست  واحساس میکنم بنده هیچ وقت نمیتونم ازدواج کنم (از نظر ظاهری احساس میکنم از پسرای دیگه  پایین ترم)  و به خودم میگم  هر دختری حق داره یک پارتنر خوب داشته باشه   بنظرتون این دغدغه رو چجور از بین ببرم؟  از وقتی فهمیدم اکثر خانم ها قد بلند دوست دارن کلا اعتماد به نفسمو از دست دادم.۲۲ سالمه ۱۷۲ام   یا میترسم مورد پسند کسی نباشم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی سنت کمه. بعد اینکه برو کار کن مهارت یاد بگیر اعتماد به نفس وقتی پول داشته باشی میاد از این فکر ...

اگر به همین راحتی بود که از کنارش میگذشتم  اذیتم میکنه غین وسواس هست

قدبلند نیستی ولی قدت ضایع هم نیس. ولی سنت چرا. اخه ۲۲ سالگی وقت ازدواجه. در ضمن وضعت خوب باشه قیافت به چشم نمیاد. الان وقت ازدواجت نیس برو کار کن پول در بیار ۳۰ به بالا ازدواج کن. الان ازدواج هم بکنی چن سال دیگه پشیمون میشی 

قدبلند نیستی ولی قدت ضایع هم نیس. ولی سنت چرا. اخه ۲۲ سالگی وقت ازدواجه. در ضمن وضعت خوب باشه قیافت ...

امیدی به زندگی ندارم  خسته شدم از این همه فشار روانی فعلا شرایط ازدواج ندارم  ولی خب دلهره دارم که در اینده هم نتونم  با حرف کسی ام دلم اروم نمیشه نمیدونم دیگه چیکار کنم دلم یکی میخواد تو سختیا پشتم باشه

امیدی به زندگی ندارم خسته شدم از این همه فشار روانی فعلا شرایط ازدواج ندارم ولی خب دلهره دارم که د ...

زندگی شعر و قصه نیس. فک نکن کسی بیاد تو زندگیت قراره پشتیبان سختیات باشه و همراه روزای سختیت. الان کسی بیاد تو زندگیت مسئولیت و سختیای اونم بهت اضافه میشه. مسئولیت زندگیتو قبول کن. قبول هم کن که خودتی و خودت. زندگیتو بساز اون وقت فکر اضافه کردن کسی دیگه باش 

زندگی شعر و قصه نیس. فک نکن کسی بیاد تو زندگیت قراره پشتیبان سختیات باشه و همراه روزای سختیت. الان ک ...

پس چرا زوج هایی دیدم که تو سختیا کنار همن،   من تنهایی تا اینجا پیش رفتم  واقعا ازین ببعد نیاز به کمک دارم  خواهرمم کمکم نمیکنه  سرش شلوغه   دکترم میگه  دوست دختر پیدا کن   ، اما میترسم  بیشتر عذاب بکشم 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

لباس دانشگاه

yekta737 | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز