2777
2789

بیست و سه روز پیش کلینیک زهره برا مامانم چهارتا پایه ایمپلنت برای اوردنچر گذاشتیم اسمت چپش درد نداره ولی سمت راستش از اول درد داشت بخیه شو کشید گفتن غذا گیر کرده الان باز درد داره طبیعیه این درد یه خطر ناکه ؟؟؟؟

توروخدا هرکی تجربه داره راهنمایی کنه مامانم اذیتم خیلی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حدود دو هفته انتی بیوتیک خوردم (اموکسی) ودهانشویهچون اگه عفونت بمونه پایه ایمپلنتو پس میزنه

پنم برا مامانم داروهاشو سر ساعت دادم از چرک خشک کنی که دکتر داد بیشترم دادم داهنشویه و آب نمکم استفاده میکنه

مرسی عزیزم سوال کردید تا چند وقت درد داشته

۴ ماه ولی خوب کم کم دردش کمتر میشه ، مامان من دو تا فکش رو ایمپلنت کرد دردش تا چند ماه باهش بود راستی به مامانت  بگو هر روز اب نمک قر قره کنه تا لحثه هاش محکم بمونه ایمپلنت رو نگه داره چون اوایل لحثه شل به خاطر جراحی و هم اگه غذایی اگه لایه اونا گیر کرده باشه بیاد بیرون و عفونت نکنه

پنم برا مامانم داروهاشو سر ساعت دادم از چرک خشک کنی که دکتر داد بیشترم دادم داهنشویه و آب نمکم استفا ...

نگران نباش دردش به خاطر اون جراحی و ایمپلنت هستش همین اب نمک یا سرم نمک رو بگو ادامه بده همیشه ان شالله حالش خوب میشه اگه دیدی دیگه خیلی اذیت میشه ببر پیش دکترش گناه داره شاید دکتر چیزی بگه مامانت اروم شه از لحاظ روحی  

من ۷تا دندون اینپلند کردم به هیچ عنوان درد نداشتم جوری که یک دونه هم مسکن نخوردم دندون کشیدم و همون موقه پایه کار گذاشتند دندون آسیا ولی درد نداشتم ورم نداشتم ..ولی تا رفت روکش بشه و مراحل طی بشه یک سال شد .