2777
2789
عنوان

من چقدر بد بختم

127 بازدید | 14 پست

نه قیافه دارم نه هیکل نه صدا  زشت ترین ادم دنیام پوستمم تیرست هیکس دوسم نداره 

استعداد چاقی دارم  ۳۰ کیلو کم کردم الان باز دارم چاق میشم  واقعا بریدم دیگه  چرا بقیه اندر شانس دارن خوشکلن دوست پسر دارن همه دوسشون دارن یعنی مادر زادی خوبن  من باید خودمو بکشم تا مثل اونا شم که بازم نمیشم

بچگیم همش توی دکتر تغذیه و ارتوپد برای چاقی و کجی ستون فقراتم گذشت که خوب شد ،،،،،،،،مادرم عین چی باهام برخورد میکنه هرچی تروما دارم تقصیر اونه  

هیچکس حسابم نمیکنه همیشه ادم نخودی ام همه جا 

واقعاااا سعی میکنم با شعور باشم با شخصیت باشم ادم سمی نباشم محبت کنم اخر خودم ضربه میخورم 

نگید تنت سالمه اگه نا قص بودی چی امید واری الکی

چرا بقیه انقد خوبن منم دوست دارم مثل اونا باشم بهم محبت بشه مورد توجه قرار بگیرم زیبا باشم  واقعاا بریدم از همه چی 

کاش خوشکل بودم حداقل 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا به پوستت و خودت نمیرسی؟ در مرحله اول باید به سلامت روانت برسی 

بعد یه روتین پوستی خوب تغذیه خوب 

حسابی تغییر میکنی

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

خب چرا به پوستت و خودت نمیرسی؟ در مرحله اول باید به سلامت روانت برسی بعد یه روتین پوستی خوب تغذیه خو ...

مثلا دانشجو روانشناسیم  

چون پول ندارم اما دارم یعنی پدرم داره ولی دوست ندارم از جیب اون خرج کنم  خودمم سر کار میرم   ولی حقوقم کمه 

مثلا دانشجو روانشناسیم چون پول ندارم اما دارم یعنی پدرم داره ولی دوست ندارم از جیب اون خرج کنم خود ...

باشه اشکالی نداره برو پیش یک روانشناس 

نمیدونم چرا ماها اینطوری ایم که خیلی بها میدیم به حرفای بقیه خیلی رومون تاثیر میذاره آدمو داغون‌میکنه.

چرا نمیگیری؟ باباته خب بذار یکم بهت خرجی بده 

با همون حقوق خودت کم کم پسندانداز کن 

اول برو پیش دکتر پوست خوب 

یک روتین بگیر

ببین منم قبلا پوستم گندمی بود الان روشن شده البته من هزینه دکتر رفتن نداشتم خودم پول جمع کردم چیزایی واسه پوستم لازم بود خریدم 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

خیلی نا امیدم واقعاا

درکت میکنم میفهمم ولی چیزایی که دوس داری داشته باشی چیزای غیرممکن نیستن 

وقتی از جیب بابام خرج میکنم حس میکنم زیادی ام یا دارم زحمت میدم بهش لایق نیستم

اصلا ازین فکرا نکن بابات اتفاقا در حد خرجی دادن وظیفه ش

چند تا خواهر برادرید

باشه اشکالی نداره برو پیش یک روانشناس نمیدونم چرا ماها اینطوری ایم که خیلی بها میدیم به حرفای بقیه خ ...

پیش دکتر پوست فعلا رفتم برای لیزر  فکر کنم بعد اون بهتر بشه پوستم

روانشناسم در صدد رفتنم

یدونم

اوه یدونه که باید بیشتر بهت برسن اصلا عذاب وجدان نداشته باش یه خرجی از بابات بگیر واسه خودت

پیش دکتر پوست فعلا رفتم برای لیزر فکر کنم بعد اون بهتر بشه پوستمروانشناسم در صدد رفتنم

هرچی که فکر میکنی لازمه برو

و اینکه حتما اول متخصص اون کار مشورت کن سرخود چیزی رو انجام نده 

من بهت قول میدم یکم به خودت برسی حسابی میبینی چقدر خوشگل و نازی