2777
2789
شماام همون روزی دوتا میخورین؟

من سه ماهه میخورم.ماه اول روزی دوتا ماه دوم روزی یکی الانم ماه سومم بعد افطار یکی میخورم.

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قدم۱۶۹وزنم ۵۶

وزنمون یکیه فقط قدم۱۶۰

شما ۵ ۶ کیلو دیگه اضافه شی خوب میشی.کالری شماری رو امتحان کن

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
من سه ماهه میخورم.ماه اول روزی دوتا ماه دوم روزی یکی الانم ماه سومم بعد افطار یکی میخورم.

وقتی میخوری اشتهات زیاد میشه؟

قرص کلسیم مولتی ویتامین باهاش استفاده میکنی یا نه؟

وقتی میخوری اشتهات زیاد میشه؟قرص کلسیم مولتی ویتامین باهاش استفاده میکنی یا نه؟

نه همراهش چیزی نمیخورم.اره وقتی میخورم یساعت بعدش ضعف میکنم .احساس میکنم راحت تر غذا میخورم 

نه حدودا ۱۴کیلو اضافه کردم ۱۰کیلو با کالری شماری که یکساله برنگشته الانم گین آپ میخورم .ترک ام نداشت ...

خوش ب حالت اخه من حال و حوصله کالری  شماریو ندارم . نمیدونم چیا خوبه بخورم 

خوش ب حالت اخه من حال و حوصله کالری شماریو ندارم . نمیدونم چیا خوبه بخورم

دیگه چاره چیه.من چند سال بود ۴۰کیلو بودم صدتا روش رو امتحان کردم نشد تا اینجا یکی کالری شماریو پیشنهاد داد .خیلی اهسته جلو میرفتم ولی کم کم تغییر کردم بعدشم که دیگه خسته شدم و بیخیال شدم دو سه کیلو وزنم کم شد ولی باز ۱۰کیلویی اضافه شده بودم.اراده کن یبار جدی انجام بده.تو میتونی

وزنمون یکیه فقط قدم۱۶۰شما ۵ ۶ کیلو دیگه اضافه شی خوب میشی.کالری شماری رو امتحان کن

کالری شماری  هی باید وزن بگیری  هی  ببینی  چقدر خوردی  نخوردی  یکم اذیت کنندست . چ برنامه ای  خوبه ب ا کالری  شماری؟ 

از عطاری؟ عوارض نداره؟

از سایت ترک فت.اولش یکم گوارشم بهم ریخت ولی الان خوبم.منکه عوارضی ندیدم .آشنامون ۶ماه پیش استفاده کرده بود کلی تغییر کرده و عوارضم نداشته براش

کالری شماری هی باید وزن بگیری هی ببینی چقدر خوردی نخوردی یکم اذیت کنندست . چ برنامه ای خوبه ب ...

زیره جامع تر بود.سخته ولی خب علمی ترین روش همینه‌تازه خیالتم از بابت عوارض راحته

من اونی که مال چاقی صورت بودو خریدم شما کدوم استفاده میکنین؟

من مال صورت و بدن توی قوطی روش عکس میوه اس