2777
2789
عنوان

خاطرات نحس پریود شدن توی مدرسه 😒😏

1010 بازدید | 29 پست

امروز داشتم فکر میکردم به دختر کوچولوهای که زودتر از سن بلوغ ما به بلوغ رسیدن و توی سن بچگی باید پریود و تجربه کنن

کاش یک قانون بود که طفلک ها دو روز اول مدرسه نمیرفتن

یادمه خیلی اذیت میشدم با اینکه توی دبیرستان بودم 

واقعا کمر درد ها و نشستن توی اون حالت یک ساعت و نیم واقعا آزار دهنده بود 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز مدرسه خوب بود...تایم کلاسا کوتاه بود..دانشگاه که بدتره...من تو دانشگاه بیشتر اذیت میشدم

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

تازه بایددرسم بخونی یاحتی روزکنکوراسترس بگیری اگه پریودباشی بایدچه کنی

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

وای خیلی بد بود ولی دانشگاه هنور بدتره اونروز تو دانشگاه ی دردی سراغم اومد اینقد گریه کردم مسئول آموزش تو سالن امتحان برام دمنوش آورد 🤣🤣🤣 حالا پسرا نگاه میکردن میگفتن ببینین باما چیکار میکنین از شدت فشار درسی زده به سرمون نفر بعدی منم نفر بعدی اینه نفر بعدی اونه

وای نگو ک بهش فکر میکنم حالم بد میشه کلاس هفتم بودم یهو تو مدرسه پریود صندلیم کثیف شد

حتی بچه ها توی این فرصت آدم و اذیت میکردن 

چقدر بد بود 

یک بار یکی از بچه ها تا مدت ها سوژه بود 

وای نگو ک بهش فکر میکنم حالم بد میشه کلاس هفتم بودم یهو تو مدرسه پریود صندلیم کثیف شد

این اتفاق برایکی ازدوستام افتادومعلممون بهش تیکه انداخت خیلی براش ناراحت شدم هفتم بودیم

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

باز مدرسه خوب بود...تایم کلاسا کوتاه بود..دانشگاه که بدتره...من تو دانشگاه بیشتر اذیت میشدم

اون موقع بزرگترین درکمون بیشتر 

ولی توی بچگی 

صبح بیدار میشدم همه جا کثیف بود 

و من واقعا سختم بود