2777
2789

بچها ببینین 

هر آشنایی که میاد خونشون جلوی همسایه ها 

هر پسری رو که میبینه 

خیلییی خودشو زرنگ و خوش سر و زبون و خوش اخلاق نشون میده 

مثلا امشب مهمون داشتن همش کار می‌کرد و شیرین زبونی از مادر پسره تعریف می‌کرد 

از خودش تعریف می‌کرد و اعتماد به نفس داره واقعا 

امان از سکوت ، و خستگی های ممتد ‌امان از حرفای ناگفته شده و بغض سنگین گیرکرده یِ گلو امان از قلب شکسته ، و قلب دردهای ِ نصف شب امان از پریشانی های همیشگی و چشمهای قرمز شده از اشک امان از کاش های بی پایان و امان از چراهای هر روز امان از حسرت دلخوشی های کوچیک امان از روح های ِ مرده و جسم های ِ خسته امان از گریه های بعد از خنده !"

ببین من خودم همیشه پاچه ی مردمو میگرفتم و بخاطر همین همیشه بهم میگفتن سلیطه و حاظر جواب🤣🤣🤣

امان از سکوت ، و خستگی های ممتد ‌امان از حرفای ناگفته شده و بغض سنگین گیرکرده یِ گلو امان از قلب شکسته ، و قلب دردهای ِ نصف شب امان از پریشانی های همیشگی و چشمهای قرمز شده از اشک امان از کاش های بی پایان و امان از چراهای هر روز امان از حسرت دلخوشی های کوچیک امان از روح های ِ مرده و جسم های ِ خسته امان از گریه های بعد از خنده !"

با این حساب تا آخر عمر سینگل باقی میمونم چون به شدت کم حرف و منزویم 

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا بخدا یه پسر از بغلم رد میشه کم میمونه ب قتل برسونمش   و یادمه وقتی ۲۰/۲۱ سالم بود میگفتم چرا خواستگار ندارم..‌هرکی میومد شماره بگیره انگار مثلا اومده بودن گوگوریو رو فتح کنن، جنگ داشتم 

اگه دیدی تو یه تاپیک اومدم نظرمو گفتم و تو مخالفت کردی واسم مهم نیست نظرِ تو، چون تو هر تاپیک نظرات متفاوته و قرار نیست همه باهم، هم نظر باشیم، این تفاوت ها و ویژگی های اخلاقیه ما هستن ک دنیارو متفاوت کردن. اگه کرم داشتی و دلت دعوا و تفرقه انداختن تو تاپیک هارو خواست، نینی سایت جای تفرقه انداختن توی تاپیکِ مردم نیست، برو یه تاپیک واسه خودت بزن ک تاپیکت بترکه، پس یاد بگیریم تو تاپیکِ مردم تفرقه نندازیم. ب سوالات خصوصی از‌ جمله کدوم بیمارستان کار‌میکنی/ساعت چند میری و ساعت چند میای/ووو...جواب نمیدم. سعی کنیم ب حریم خصوصیه همدیگه احترام بزاریم ک واجبه. منو از روی حرفای خودم قضاوت نکن، از روی تعریفات قضاوت نکن. اگه میخوای قضاوت کنی اول تو همین وضعیت و سن و مشخصات من زندگی کن، هرکس با خودش راحتتره، درونِ آدمارو هیچکس جز خودش نمیتونه ببینه. و درون خیلی مهمه، منو از درون درک کن. از درون قضاوت کن.

همه چیز که قیافه نیست عزیزم مهم آدم اعتماد به نفس داشته باشه آداب اجتماعی و رفتارش خوب باشه خوش اخلاق و خوش سر زبون و بعضی هم هستند که قیافه خیلی زیبایی ندارن اما جذابیت خاصی دارن که کار هزار زیبا رو راه میندازه

با هر اعتقاد و طرز فکری که داری دوست من با جستجو کردن و دیدن این ویدیو با نام (پیچش مو )فقط ۹ دقیقه از وقت با ارزشت رو صرف دیدنش بکن ❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸اللهم عجل لولیک الفرج

با این حساب تا آخر عمر سینگل باقی میمونم چون به شدت کم حرف و منزویم

ببین من کم مونده بود رو سرم دوتا شاخ ظاهر بشه 

یه جوری بگو و بخند میکرد و خودشو پر انرژی نشون میداد که من پشمام ریخته بود 

این تا یه ساعت پیش با شلوار گلگلی خالم تو خونه می‌گشت ولی جلو مهمونا یه تیپی میزد که😂

خوش ب حالش به هر حال زرنگی هم جز امتیازات هر عروس محسوب میشه

وای من خیلی تنبلممم با اینکه به کارای خونه میرسم ولی بازم..‌بگو چیکار کنمم