2777
2789
عنوان

خانومایی که میخوان برای مامان شدن آی وی اف کنن بیان..

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 20 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم عزیزم شما آی وی اف کردی؟؟

هنوز نه تخمک کشی کردم این ماه قراره انتقال بدم

سعی کن پیاده روی رو شروع کنی 

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا
هنوز نه تخمک کشی کردم این ماه قراره انتقال بدم  سعی کن پیاده روی رو شروع کنی

انشاالله که مامان بشی عزیزم راستی گلم داروهاش از کی شروع میشه ؟؟من سه روز دیگه موعد پریمه میتونم این ماه آی وی اف کنم یا ن؟؟

انشاالله که مامان بشی عزیزم راستی گلم داروهاش از کی شروع میشه ؟؟من سه روز دیگه موعد پریمه میتونم این ...

از روز سوم پریودی اگه همه ازمایش هات تکمیل هستن اره میتونی شروع کنی ان شالله که مثبت بشی عزیزم

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا
از روز سوم پریودی اگه همه ازمایش هات تکمیل هستن اره میتونی شروع کنی ان شالله که مثبت بشی عزیزم

مرسی گلم  و همچنین شما امرو زنگ زدم دکی نیس رفته مسافرت افتاد ماه بعد