2777
2789

نمی‌دونم چطوری قانعت کرد من چادری نیستم اما عبا می‌پوشم 

برای من اینطوری بود که حس کردم چقدر خانوم ترم و خوشحال تر وقتی پوشیده هستن 

من و گل های خونه ام ، من و بوی صبحونه ام ، من و لبخندی به گرمی دستان تو ، این تمام معنای آرامش است 🥀💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قانع کردن نمیخواد کاری که دوست داری انجام بده برای دل خودت و نگران بقیه چیزها نباش❤️

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ببین از مناسبتا شروع کن مثلا بگو محرم و صفر چادر میپوشم 

یا میرم مسجد یا میرم هییت یا امامزاده و این جور اماکن کم کم عادت میکنی 

به هر حال مهم اینه کنار حجاب حالا چه چادر چه هر پوشش کامل دگ حیا و عفت هم کنارش داشته باشی 

چادریه بی حیا ب هیچ درد نمیخوره 

و اینکه خب مسخره کنن تو هر کاری کنی پشتت یه حرفی میزنن دگ 

اوایل امتحانی بپوش به همه هم بگو همینجوری می پوشم چون دلم کشیده، خیلی جو گیرانه عمل نکن که خواستی بذاری کنار مسخره شی، دوست داشتی ادامه میدی ، نخواستی در میاری دیگه

خودم چادریم باید عاشق چادر باشی که بتونی نگهش داری

من همیشه چشمام حجاب داره بااینکه آزاد میگردم اما مدتیه که وقتی میرم بیرون بقیه نگاه میکنن و تیکه میندازن باخودم میگم این در شعن من نیست از بچگی باحیا بودم و هستم چندروزه چادر معمولی سرمیکنم تو خیابونا قدم میزنم رومو میگیرم احساس آرامش میکنم انگار یک سلاح در مقابل چشمای مریضِ مردها خودشون و کنار میکشن توی مغازه جرأت نمیکنن نگاه کنن انگار چادر یک نوع مهربانی که به دور خودم پیچیدم یک نوع پشتیبان من کاری و بدون تحقیق انجام نمیدم 

میخام حس خانم های چادری و بدونم خصوصا اونایی که قبلا چادر سرنمیکردن و بعدا پوشیدن

من بی حجاب بودم و به خواست خودم چادری شدم 

فقط میتونم بگم کم کم شروع کن و هروقت خیلیییی از مسیر مطمعن بودی چادر سرت کن،چادر سر کردن خیلی سخته،هم توان روحی بالایی میخواد و هم فیزیکی سخته

کاربری سال1399:)