2777
2789
عنوان

چندش ترین کاری که تاحالا کردین چی بوده😔😂

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 45 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دست تو بینی و پرتاپ کردن 🙈🙈😂😂😂 حالا چسبیده به دستم هر چی با انگشت اشاره زور میزنم پرتاب نمیشد😂 ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

این کاربری برای من و دوستم❤                                               اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

من نه اما دوستم می‌گفت به خواهرزاده هام میگم چشاتونو ببندید دهنتونو باز کنین پاستیل بندازم تو دهنتون ...

وای خدااا😂😑

هر سوالی درمورد پوست دارید بپرسید تا جای که بدونم کمک تون میکنم🩷

خیلی از زنای ایرانی اینکارو کردنزیاد تو فکرش نرو😭😂

خیلی چندش بود 

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

با مامانم دعوامون شده بود میخواستم حرصمو خالی کنم بعد برای داییم غذا درست کرده بود تف کردم توی غذا ...

قیافه ی داییت که هیچ نقشی این وسط نداشته:😐😐

دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃‍♀️🗿

پسرم باهام شوخی که میکنه محکم دستامو میگیره ول نمیکنه منم اب دهن بهش پرت میکنم ولم میکنه

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
من نه اما دوستم می‌گفت به خواهرزاده هام میگم چشاتونو ببندید دهنتونو باز کنین پاستیل بندازم تو دهنتون ...

وای دوستت دست شیطونو از پشت بسته🤣🤣🤣

دیگه حتی اون روی سلیطمم بی حوصلس