2777
2789
عنوان

رسیدن به عشق

137 بازدید | 15 پست

بچه ها شده یکیو بخواین و خیلی دوسش داشته باشین ولی رسیدن بهش تو ذهنتون ناممکن باشه؟ ولی معجزه بشه و بهش برسید؟ اگه تجربه اش رو دارید بگید لطفا🥺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله تقریبا رسیدن بهش غیرممکنه بود اما خدا خواست ک بشه و صد البته تلاش جفتمون هم بی تاثیر نبود 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره  خداجونم خودت ساختیش از زندگیم مراقبت کنو مواظب عزیزانم باش🙏🙏🙏

کاش منم برسم اونقدر از حس ششم پرسیدم گفتن نه گریه ام میگیره

حس ششم اخه از کجا باید بدونه جواب سوالت و از قلبت بگیر اگه باور داری بهش میرسی پس میشه اگه که نه و اونو دست نیافتنی بدونی نمیشه.خدا خودش گفته بخواهید تا به شما داده شود

بله تقریبا رسیدن بهش غیرممکنه بود اما خدا خواست ک بشه و صد البته تلاش جفتمون هم بی تاثیر نبود

میشه تعریف کنید لطفا؟🙈انشاالله به حق این روزهای عزیز خوشبخت ترین باشی

خیلی طولانیه اما خلاصش اینکه من تک دختر خانواده بودم و همیشه مطیع و حرف گوش کن عاشق ک شدم چشام بغیرش کسی رو نمیدید تقریبا هفت پشت غریبه بودیم خانواده ها همدیگرو نمیشناختن اون تویه شهر دیگ۶ منم تو ی شهر دیگه ۳۵۰ کیلومتر فاصلمونه تو دانشگاه زمان مجازی باهم آشنا شدیم ۵ ماه اومد خاستگاریم تا بابام راضی شد بعدش مخالفت بعدی سر مهریه بود اون میگفت مثقال طلا بابا اینا نظرشون سکه بود با پادرمیونی مامانم صد البته زجه و گرسه خوددمممم اجازه دادن زنش شدم😍😍😍😍😍😍الانم از زندگیم خداروشکر خیلی راضیم و خوشبخترینم

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره  خداجونم خودت ساختیش از زندگیم مراقبت کنو مواظب عزیزانم باش🙏🙏🙏

بابت دعای خیرتم خیلی ممنونم ایشالا انرژی مثبتش هزاربرابر ب خودت برگرده