2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آهان من کانادا هستم فکر کردم شاید برای ویزا و اینا سوال داری که اومدم

بنظرتون اگه سفرکنیم  میتونیم اونجاآتلیه پیداکنیم ازمون کلیپ عروسی بگیرن؟😅

میکاپ آرتیست مشهد_mua

وااااا مگه میشه نباشه؟به هرحال اونام ادمن و عکس و فیلم مبگیرن🤣🤣

نه میترسم درست نشه ارتباط گرفت باهاشون

یااینکه مثلاازقبل هماهنگ بایدباشه یابریم همونجا بگیم میان

مثلامن سفر۴ ۵ روره بخوایم بریم

هماهنگی هابایدازقبل باشه

کلا چطوریاس

لباس بایدبگیرم و....

میکاپ آرتیست مشهد_mua

بنظرتون اگه سفرکنیم میتونیم اونجاآتلیه پیداکنیم ازمون کلیپ عروسی بگیرن؟😅

اول عکاس پیدا کن بعد برو. به نظرم از طریق لوکیشن اینستاگرام باید راحت بتونی به عکاس هاش دسترسی پیدا کنی. اول در ارتباط قرار بگیر هماهنگ کن نوبت بگیر بعد سفر کن. اگه بری سفر بعد بخوای هماهنگ کنی شاید گیرت نیاد شاید یارو بد باشه کارش.

بودنش که حتما هست باید زیاد هم باشه. البته یه سری عکاس ها هم هستند سفر می‌کنند تو اروپا چون فاصله ها نزدیکه باید از اینا زیاد باشن. فکر میکنم اینا گرون تر باشن. 

اگه ویزا داری که عالیه اگه نه قبل از نوبت گرفتن حتما یه تخمین خوبی از ویزا و زمان گرفتنش و اینا داشته باش نوبت نگیری مثلا بیعانه بدی بعد نرسی به موقع بری.

نه میترسم درست نشه ارتباط گرفت باهاشونیااینکه مثلاازقبل هماهنگ بایدباشه یابریم همونجا بگیم میانمثلام ...

اونجا همشون انگلیسی بلدن

اگه بتونی قبل از رفتن پیدا کنی بهتره و معطل نمیشی

بعدشم اگه زبانت ردیف نیست با هوش مصنوعی ترجمه کن باهاشون صحبت کن چون گوگل ترنسلیت و اینا بزنی غلط غولوط زیاد مینویسه (همون هوش مصنوعی هم بعضا اشتباه داره ولی کمتر) یه موقع کلاه سرتون نذارن.

بعدشم اگه زبانت ردیف نیست با هوش مصنوعی ترجمه کن باهاشون صحبت کن چون گوگل ترنسلیت و اینا بزنی غلط غو ...

چی پی تی من چراصوتی نیست

فقط تایپیه

میکاپ آرتیست مشهد_mua