2777
2789
عنوان

خستم از بی توجهی های همسر

420 بازدید | 27 پست

یهو تغییر میکنه اخلاقش رفتارش

بهم نگاه نمیکنه انگار نه انگار من تو خونم 

وجه مشترکمون فقط بچس همین

چن روز خوب بودیم باهم اما یهو عوض شد اصلا اهمیت نمیده انگار اصلا نیسم وجود ندارم

خدایا،در اندک من تویی فراوان✨❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقامنم همینم زدی هدف

ولی من هنوزبچه ندارم

خیلی اذیتم برای همه اخلاقاش استرس دارم شدیدبرای آینده

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

ببین من آقام.با یکی یه بار آشنا شدم.انقدر توجه میکرد.انقدر محبت میکرد که زدم کرد.شاید شمام این طوری هستین

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《

دقیقامنم همینم زدی هدفولی من هنوزبچه ندارمخیلی اذیتم برای همه اخلاقاش استرس دارم شدیدبرای آینده

اصلا اصلا بچه نیاریا 

بدتر میشه بعد بچه

خدایا،در اندک من تویی فراوان✨❤️

خو ی وقتایی آدم حال نداره

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

طلسمه شاید

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

یهو عوض میشهبهش میگم چته بهم بگو اگه مشکل داره اخلاقم یا رفتارم درستش کنم فقط میگه هیچی

بهت نمیگه برواونورحوصلتوندارم و.....

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

یهو عوض میشهبهش میگم چته بهم بگو اگه مشکل داره اخلاقم یا رفتارم درستش کنم فقط میگه هیچی

متاسفانه منم یکی رو میشناسم اینجوریه

بهترین راه بی توجهی بهش هست

اصلا چیزی بهش نگو و گیر نده

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️
ببین من آقام.با یکی یه بار آشنا شدم.انقدر توجه میکرد.انقدر محبت میکرد که زدم کرد.شاید شمام این طوری ...

چون شما آقایی یه سوال دارم

بنظرت پسری که 5 روزه هیچ خبری ازت نگرفته یعنی واقعا دوست نداره؟

چجوری باهاش کات کنم که بسوزه