2777
2789
عنوان

چجوری با عقاید از زندگی لذت ببریم

166 بازدید | 39 پست

من از لحاظ جسمی و روحی شرایط خیلی سختی پشت سر دارم میزارم‌ الان دلم میخواد به خودم برسم اما همش حس گناه میکنم که اگه آرایش کنم لباس رنگی واونجور که دوست دارم بگردم گناه هست من معتقدم اهل دین هستم با تمام وجود خدا باور دارم اما دلم دنیای رنگی فانتزی دخترونه لبخند شادی میخواد چون دچار  وسواس فکری هجوم افکار منفی و افسردگی وحملات عصبی پانیک شدم نمی‌دونم چطور حال دلم خوب کنم دلم نمیخواد قرصی ومریض بشم دلم میخواد حالم خوب بشه برم گردش آزاد بخندم آزاد فکر کنم حتی شده با جنس مخالف شوخی کنم من میدونم منظوری ندارم فقط میخوام آرامش وحس مثبت وشاد پیدا کنم  به خودم برسم یعنی خدا من می‌بره جهنم یکی دیگه اش اینه ک نظرات مردم چطور برام مهم نباشه همش فکرم کسی ناراحت نشه حق الناسی نباشه کسی چ فکری می‌کنه آدم بدی نباشم بخدا من قرآن اهل بیت معحزشون دیدم اما خوب چیکار کنم الان خودمم نمی‌دونم چطور خوب بشم انگار دورم تاریک هم زندگی میکنم هم نمیکنم 

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    

دین رو برای این گذاشتن ک انسان ها زندگی سالم و شادی داشته باشن

ولی شما ب واسطه دین حق زندگی سالم و شاد رو از خودتون گرفتین

این اسمش عقیده نیست این تعصب هست

و ی جور مشکل خیلی بزرگه ک باید حل بشه

تو دل بستی به معشوقی ک خود معشوقه ها دارد رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

متاسفانه از اول انقد تو گوشت این حرفارو خوندن جدا شدن از این افکار سخته

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

دچار وسواس فکری شدی اول باید بری روانشناس اگه نیاز دید بری روانپزشک دارو درمان بشی ولی سرچ کن بهترین ...

بله اما آدم درستش پیدا نکردم شهرمون نمیشد مجازی هم آدم درست پیدا نکردم 

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    

آرایش کن لباسای خوشگل بپوش به قول خودت دنیاتو رنگی رنگی 

اصلا یه وقتایی بچه بازی کن 

با دوستات شهربازی برو 

ولی از من به تو نصیحت حد و حدودت رو با جنس مخالف حفظ کن خیلی خودت رو سبک جلوه نده اینجوری ارامش خودت بیشتره 

از نظر من خدا مهربون تر از این حرفاس که به خاطر نمیدونم لاک و ارایش بخواد یه مخلوقش رو بفرسته جهنم 

اما یادت باشه یهو تغییر میکنی باعث نشه جوگیر بشی خدارو فراموش کنی

فقط بايد باورتو عوض كني 

تو الان بر اين باوري هركي لباس رنگي ميپوشه ارايش ميكنه با جنس مخالف در ارتباطه ميره جهنم 

پس اگه بخوايم حساب كنيم ٧ ميليارد ادم روي كره زمينه از اين ٧ ميليارد هركسي ب خودش ميرسه و خوشحاله ميره جهنم 

و نيم ديگه كه شايد ٢ ميليارد هم نشن ميرن بهشت

غيرمنطقي نيس؟!

دین رو برای این گذاشتن ک انسان ها زندگی سالم و شادی داشته باشنولی شما ب واسطه دین حق زندگی سالم و شا ...

از بس دنیا دوگانگی گرفته هم میدونم خدا و اهل بیت وجود داره هم حس میکنم همه چیز بسته باید خفه بشم بشینم تو خونه نمیتونم تناقض ها حل کنم تو ذهنم 

متاسفانه از اول انقد تو گوشت این حرفارو خوندن جدا شدن از این افکار سخته

آره خدا خودش کمکم کنه 

با امام زمان حرف بزن امام زمان و بشناس دیگ این احساسات و نداری تو زندگیت شما از تنهایی این فکرارو میکنی ادما اگ براشون حد و مرز نذاری تو زندگیت ازت سو استفاده میکنن امام زمان بهترین رفیقه باور کن من از وقتی امام زمان شده همدم لحظاتم رفیق زندگیم دیگه هیچ احساس بدی ندارم  تو مشکلاتم ارومم چون میدون پشت و پناه دارم یه پدر دارم که همه عالم تو دستشه و خیر منو میخواد دو رکعت نماز بخون بشین پای سجاده اقا رو صدا بزن هم صدا بزنی میاد کنارت باهاش حرف بزن همین حرفارو بهش بگو بهش بگو خودش بیاد تو زندگیت بشه نور بشه امید بشه همه کست بخدا ک میاد یعنی فقط کافیه لب تر کنی بخش بگپو منو ببر زیر پرچمت تا از بقیه بی نیاز بشم اون موقع دیگ انقد وجودت و خودت پر و غنی میشی که نیازی به بقیه نداری 

عزیزم چرا به خودت سخت میگیری؟ لباس رنگی پوشیدن که گناهی نداره 

زیاد سخت نگیر و موقع لباس پوشیدن از دوستایی که خودشون مذهبی هستن کمک بگیر

درضمن برای اینکه حس خوبی پیدا کنی به نظرم برو پارک بانوان هرجور که بخوای میتونی بگردی. 

بیرون از اونجا هم البته سخت نگیر