2777
2789
عنوان

چجوری با عقاید از زندگی لذت ببریم

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 39 پست
اهل بیت لباس رنگی میپوشیدن

از بس هر دفعه یه چیز میگن تو دین موندیم  انگار همه چی گناهه حتی نفس کشیدن 

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی گفته خدا با لباسای رنگی و شاد مخالفه؟؟ هر کسی دین داره باید شلخته باشه همیشه مشکی بپوشه؟؟

شادی چجوری پیدا کنم  خودم چجوری  سرگرم وشاد کنم 

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    
تناقض ها اذیتت میکنن

بله خیلی کاش وسطشون راهی بود هر کس آزادانه لذت از زندگیش میبرد 

از بس دنیا دوگانگی گرفته هم میدونم خدا و اهل بیت وجود داره هم حس میکنم همه چیز بسته باید خفه بشم بشی ...

خب عزیزم اعتقاداتت ب اهل بیت درسته ولی اصلا ربطی ب لباس رنگی پوشیدن و شوخی بی منظور با جنس مخالف نداره

مگه چون مسلمونی دیگ نباید زندگی کنی

خود امام ها و پیامبر ها بالای ۱۰ تا همسر داشتن 

حالا تو میخوای لباس سیاه بپوشی ک ب گناه نیوفتی گلم

دنیا دو روزه

گناه هم فقط ب لباس و خنده و آرایش نیست

اینا فرعیات ک الان تبدیل ب مظاهر ریا کاری ی عده شده

گناه اصلی دزدیه غیبته دل شکوندنه حق خوردنه 

اگر اینارو رعایت کردی جات تو بهشته 

وگرنه لباس و پوشش و خنده اینا ک طبیعت انسان هست

تو دل بستی به معشوقی ک خود معشوقه ها دارد رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را ...

از بس دنیا دوگانگی گرفته هم میدونم خدا و اهل بیت وجود داره هم حس میکنم همه چیز بسته باید خفه بشم بشی ...

خیلی از مشکلات به خاطر محیط اطرافمونه 

باید فکر کنی ببینی ایا محیط باعث این حس بد شده؟ خانواده؟ دوستان؟ 

از بس هر دفعه یه چیز میگن تو دین موندیم انگار همه چی گناهه حتی نفس کشیدن

عزیزم بخاطر حرف دوتا آخوند زندگی خودتو تباه نکن

اونا کسایی هستن ک واسه منو تو نسخه میپیچن بچه هاشونم تو بلاد کفر لخت و پتی پارتی میگیرن

زندگیت رو بکن دل کسی رو نشون انسانیت بجا بیار مطمئن باش بهشت زیر پاته

تو دل بستی به معشوقی ک خود معشوقه ها دارد رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را ...

شادی چجوری پیدا کنم خودم چجوری سرگرم وشاد کنم

لباس خوشگل و معقول بپوش یه آرایش ملایم کن باشگاه برو یه هنر یاد بگیر ادما رو دوست داشته باش مردم دار باش اینجوری هم خودت شادی هم به خدا نزدیک

شادی چجوری پیدا کنم خودم چجوری سرگرم وشاد کنم

ارامش شادی میاره 

خدا وقتی انسان و خلق کرد از روح خودش در اون دمید روح خدایی ما اونقد بزرگه که با این امکانات و خوشیای دنیایی سیر نمیشه انگار یه ادم تشنه رو بهش یه قطره اب بدی معلومه سیر نمیشه فقط طعم اب و میفهمه هریس تر میشه مث کسایی که همه چی دارن خونه ماشین ویلا بهترین امکانات صد صد هستن اما ارامش ندارن چون روح خدایی هیچوقت با چیزایی فانی دنیایی سیراب نمیشه اگ میخوای روحت سیراب شه ارامش پیدا کنه شاد بشه باید وصلش کنی ب شاه لوله اصلی دریای بی کران ارامش که خداست یعنی هر دستوری که خدا داده انجام بدی و خدا رو عبادت کنی اگر دنبال خوشی واقعی خدارو پیدا کن خودتو بشنا تا ب شناخت خدا برسی امام زمان و بشناس تا خودتو بشناسی

آرایش کن لباسای خوشگل بپوش به قول خودت دنیاتو رنگی رنگی اصلا یه وقتایی بچه بازی کن با دوستات شهربازی ...

نمیتونم خدا فراموش کنم جنس مخالف هرگز من از اول زندگیم تا الان حریم داشتم منظورم اینه که نسبت به همه بدبین وگناه طور میدونم یکی بهم لبخند بزنه با نفرت نگاش میکنم من متهلم عاشق همسرمم اما ذهنیتم بد شده باور میکنی رفتم یا دوستم بیرون یه مرد نگام میکرد میترسیدم زودی اومدم خونه از همه میترسم انگار همشون بدن تقصیر همسرم هست همه چیز برام منع کرد با اینکه من از اول زندگیم هیچ دوست پسری نداشتم اولین مرد زندگیم خودش بوده اما همیشه حس آرامش بهم نمی‌ده حس اضطراب میده انگار من مشکل دارم باید خودم خوب نگه دارم 

با امام زمان حرف بزن امام زمان و بشناس دیگ این احساسات و نداری تو زندگیت شما از تنهایی این فکرارو می ...

این چند وقت خیلی صداش زدم اهل بیت بهم کمک کردن اما شفا کامل هنوز پیدا نکردم برام دعا کن گم شدم انگار تنهام آرامشم نیومده نمی‌دونم شادی و آرامش  کجا پیدا کنم 

فقط بايد باورتو عوض كني تو الان بر اين باوري هركي لباس رنگي ميپوشه ارايش ميكنه با جنس مخالف در ارتبا ...

آره خودمم برام عجیبه موندم چیکار کنم از بس هیچی به هیچی نمیخونه

نمیتونم خدا فراموش کنم جنس مخالف هرگز من از اول زندگیم تا الان حریم داشتم منظورم اینه که نسبت به همه ...

عزیزم به نظرم شما حتما باید به یک مشاچر خوب صحبت کنید تا مشکل رو ریشه ای حل کنه