2777
2789

بنظرتون بچه با کدوم مادر بیشتر حال میکنه ، فرض کنیم اخلاق و وقت گذاشتن برای بچه مثل هم باشه 

بچه ۲۰ ساله با مادر ۶۰ ساله فوق تخصص و  هیئت علمی  با وضعیت مالی عالی که به خودشم خیلی میرسه ، ورزش و باشگاه و ...

بچه ۲۰ ساله با مادر ۴۰ ساله کارمند یا معلم با درآمد خوب 

مادر هر سنی باشه عزیزه 

ربطی نداره به نظرم

"وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه مادرشو همه جوره دوست داره فقط نیاز به درکو حمایت در حدتوانتون داره،شما بفکر پیشرفت و زندگی خودت باش

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮

بچه با یه مادر خوش اخلاق و با حوصله و دلسوز و با سواد و با مطالعه که سعی میکنه در مورد فرزنداری و هر چیز که نمیدونه تحقیق میکنه تا بدونه و رابطه ی پدر و مادر خوبه و دعوا نیست بین شون و هر دو وقت میزارن و باهاش بازی میکنن و در نوجوانی درکش میکنن و درست راهنمایی میکنن حال میکنن 

یه مادر ممکنه ۲۰ ساله باشه ولی اعصاب نداشته باشه و یا همیشه با پدر دعوا داشته باشه ولی ممکنه مادر ۵۰ سالش باشه ولی اون معیارهای اولی رو داشته باشه 

پس به سن و سال نیست به درک و اخلاق و...هست