2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من سر پسرم‌بی بی چکم این شکلی بود

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب جیگرگوشم باش🥲یا حضرت ام البنین خودت ضامن پسرم بشو ک سالم بدنیا بیاد🙏 الهی آمین🙏بچم تهدید ب سقطه توروخدا امضامو دیدی دعاش کن چیزیش نشه مرررسی😔😔دخترم چشم انتظار برادرشه🥲خدایا این بارم بهم رحم کن پسرمو بهم ببخش🙏

هاله انداخته ، حالا یه چند روز دیگه یکی دیگه امتحان کن

از بس نا امیدم هر روزم شده گریه😔همتونو دعا میکنم...

میگم نکنه خط تبخیره؟

ذخیره تخمدانم کمه ۱.۶۱ بنظرتون چطوره؟ خیلی کمه؟ ۳۴ سالمه

من سر پسرم‌بی بی چکم این شکلی بود

خدا حفظش کنه...دلرم از ناراحتی دق میکنم من.دکتر ترسوندتم گفت داری یائسه میشی...ذخیره تخمدانم ۱.۶۱ چطوره خیلی کمه؟ fsh5.2

خدا حفظش کنه...دلرم از ناراحتی دق میکنم من.دکتر ترسوندتم گفت داری یائسه میشی...ذخیره تخمدانم ۱.۶۱ چط ...

فدات شم..نمیدونم‌بخدا..ولی ناامید نباش.من دلم روشکه برات

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب جیگرگوشم باش🥲یا حضرت ام البنین خودت ضامن پسرم بشو ک سالم بدنیا بیاد🙏 الهی آمین🙏بچم تهدید ب سقطه توروخدا امضامو دیدی دعاش کن چیزیش نشه مرررسی😔😔دخترم چشم انتظار برادرشه🥲خدایا این بارم بهم رحم کن پسرمو بهم ببخش🙏

با امروز ۸روز عقب انداختماین مال دو روز پیشه.۴تا زدم همشون هاله ان منتهی ۱۰ دقیقه حدودا صبر کردم یعن ...

مبارکه

لطفا جایی نظر میدم جز استاتر کسی دخالت نکنه😊کاربر۹۸/درخواست دوستی نمیپذیرم/اک دست دو نفره

میشه یه سوال کنم شمالترزول خوردین این ماه چه روزای اقدام کردین منم دوماهه میخورم بشدت خشکی واژن گرفت ...

فدات شم ی ورق خوردم نابودم کرد از خشکی منی ک هر ماه ترشحات تخمک گذاری داشتم روزای۱۲ و ۱۳...ولی دقیقا تو این روزا خشک خشک نابود...دیگه روز ۱۴ رفتم سونو ی ۱۷ و ی ۱۹ داشتم.و فقط روز ۱۴ و ۱۶ اقدام کردم.بعد اونم هر بار پیش اومد....شاید روز ۱۸.