این دخترا هر جایی نمیرن 🎀، با هر کسی معاشرت نمی کنند 🎀، و تو هر مهمونی و جمعی حضور پیدا نمی کنند 🎀و هر چیزی رو نمیخورن و نمی کشن🎀
این دخترا شاید همسفر و هم پایه ی خوبی تو رابطه نباشن 🎀اما به شدت امن و اصیل هستند 🎀
دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔
دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
توجه کنید توجه ...................................... توجه ...................... و باز هم توجه.................................................................. از توجه شما سپاسگزارم
شاید پیامم بی ربط باشه ولی داشتم حیاط وحش و نگاه میکردم یه نوع جونوری بود به آفتاب پرست فک کنم شبیه بود چندتا نر اومدن که باهاش جفت شن نذاشت برای خودش ارزش قائل شد خواستم بگم دخنرتی گل توروخدا یکم به خودتون ارزش بدید با هرکسی گارد رابطه نشید یا خیلی ببخشید خودتون و برای هر کسی عرضه نکنید و نفروشید
امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
بله همینجوریم متاسفانه پسرا خوشیاشونو با دخترای بی حد و مرز میگذرونن و بعد کلی دور زدن میان سراغمون ما هم ردشون میکنیم. متاسفانه پسرا خودشونو واسه ماها سالم نگه نمیدارن ما هم پشیمونیم که چرا سینگل موندیم چرا رل نزدیمکه اخرش تنها نمونیم
❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم 🌹 سپاسگذارم 🌹
❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم 🌹 سپاسگذارم 🌹