2777
2789
عنوان

چرا به گربه غذا میدید آخه

355 بازدید | 33 پست

لطفا به اسم حامی حقوق حیوانات بودن به گربه های خیابونی غذا ندید

چون اینا طبیعتشون اینه که خودشون غذای خودشون رو پیدا کنند و الان انقدر مردم بهشون غذا میدن که نمیتونن تکون بخورن. تازه به گربه غذای ادویه دار نباید داد چون ضرر داره براش.

و اینجوری شهر پر موش میشه. زاد و ولد گربه ها هم بیشتر و بیشتر میشه.

الان میری توی پارک یه چیزی بخوری صد تا گربه میریزن سرت حتی بعضیاشون میان روی نیکمتی که روش نشستی. هر چی هم میری بالا شهر تر گربه هاش چاق ترن😂. جدا از مزاحمت برای مردم دارید توی طبیعت حیوانات دخالت میکنید و به سلامتشون آسیب میزنید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گربه که دیگه آزاری نداره بدبخ

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

عزیزم،گربه غذاشو تو زیستگاه اصلیش پیدا میکنه، نه کوچه و خیابون

راه حل اصلی عقیم سازیشونه که کار دولته نه ماها

خیلی اذیت میشی برو رستوران، با اون بچه های بیچاره چیکار داری

خیلی از کشور های قوانین خاص و سفت و سختی برای این موارد دارن

اما متاسفانه ایران قوانین درست و حسابی مربوط به طبیعت و محیط زیست و حیوانات نداره

تنها دغدغه شون دو تا تار موی دختربچه هاست

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

بعدم گربه کلا سیرم که باشه خوی شکارچی بودنشو داره موش ببینه میگیره 

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

هرکی نظر طرز فکر عقیده ایی خودش داره شما مخالفید بقیه موافق پس دلیل نمیشه کسی غذا نده

عزیزم تو بیشتر کشور های دنیا که به محیط زیست 

اهمیت میدن غذا دادن به حیوانات ممنوعه و حتی جریمه سنگین داره

من ی تاپیک زدم قفل کردم سریع ترکوندنش در این رابطه بعد اونی ک حمایت میکنه تاپیک میزنه تاپیکش میمونه اعتراضم کنی تعلیق میشی ، از بی صاحاب بودن سایته

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰