2777
2789
عنوان

✞ حسبی لله

1524 بازدید | 142 پست

اینق ناله کردین اخرش خدم هویت میزارم براتون

† _ماراازگرفتن جان نترسانید عزیز تراز جان داشتیم که رفت...!               ‌ ‌ これまでよりも暗い 

@سارههههههههههههه‍   ☩ دکستر

@گکگدک‍  ☩ لوسیفر

@فآطی_مآه‍  ☩ کاوگرل

...

بآ مَن دَرموُرِدِه آیَندِه بَرنآمِه نَریز مَن شآیَد هَمین فَردآ اَز پَنجِرِه پَریدَم پآیین🎀

@گکگدک  هر وقت تونستی بجواب

موافقی یه پسر بیارم تو اکیپ؟

راستی ع هویتتون ناراحتین بگین عوض کنم

بآ مَن دَرموُرِدِه آیَندِه بَرنآمِه نَریز مَن شآیَد هَمین فَردآ اَز پَنجِرِه پَریدَم پآیین🎀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها یه پسر اوردم اکیپ باش اشنا شین باهاش

( خدایی پسر لازم داشتیم )

@سارههههههههههههه          

@گکگدک           بچه ها با این اشنا شین

@امیررضا_1403   

ادعا بازی شاخ بازی و دعوا با خدمونی : صیک

بچه ها یه پسر اوردم اکیپ باش اشنا شین باهاش( خدایی پسر لازم داشتیم )@سارههههههههههههه @گکگد ...

امیر بچه ها😂

بچه ها امیر😂

سلام خوبین؟خوشحالم ازآشناییتون 

دردیاری که خلایق همه دل میشکنند به تونازم که صفایت غم دل میشکند💫                                                           من اگربرکه صفت ماندم ودریانشدم...چه کنم اسیرتقدیرموبی تقصیرم..مگزاریددگربرسرراهم تله ای..من که خودم بی تله دردام خودم زنجیرم..ازتماشای زمین ازهمه کس خسته شدم💔💔بخدا....بخدامنتظرفرصت یک تغییرم🥹🥹