2777
2789
عنوان

اگه کسی پزشک هست میشه بیاد🌹

130 بازدید | 10 پست

سلام اگه پزشک هستید میشه لطفاً بگید سیپتروکامپاند و قرص کافئین باهم تداخل دارن یا نه؟

من چندین سال هست سیپتروکامپاند میخورم برای پلی کیستیک 

میتونم چند ماه قرص کافئین هم استفاده کنم؟تداخل ندارن؟

تهِ همه ی راه هایی که میگفتن به نجات دهنده می رسه،با خودم روبرو شدم...🫂✨ میشه برای حاجتم صلوات بفرستی؟💕🌸✨

پزشک نیستم ولی رشته ام زیست شناسی

سیپروترون کامپاند و کافئین به طور مستقیم با هم تداخل ندارن، اما مصرف کافئین در حین درمان با سیپروترون کامپاند بهترهه نشه.

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

مورد نداره

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه عزیزم تداخل ندارن ولی کافئین ممکنه اثر سیپروترون رو کمی کاهش بده و کافئین مخصوصاً دوز بالا ممکنه حالت تهوع ناشی از سیپروترون رو زیاد کنه 

فاصله دو ساعته بین مصرف دو قرص رو رعایت کن تا مشکلی پیش نیاد

مورد نداره

ممنونم از پاسخگویی تون عزیزم 🌸

برای امتحانات میخوام استفاده کنم سیپتروکامپاند رو هرشب میخورم 

قرص کافئین رو گفتم صبحا یدونه استفاده کنم 

قرص کافئین تاثیر گذار هست؟عوارض نداره؟ ریتالین رو بخاطر عوارضش نمیتونم مصرف کنم میشه اگر ممکنه راهنمایی کنید 

شرایط بدی برام پیش اومده و این وسط حتماً باید کنکور رو قبول شم بخاطر مشکلات تمرکزم پایین اومده و مدام خواب آلودم 

قرص کافئین خوبه بنظرتون؟

تهِ همه ی راه هایی که میگفتن به نجات دهنده می رسه،با خودم روبرو شدم...🫂✨ میشه برای حاجتم صلوات بفرستی؟💕🌸✨

نه عزیزم تداخل ندارن ولی کافئین ممکنه اثر سیپروترون رو کمی کاهش بده و کافئین مخصوصاً دوز بالا ممکنه ...

خیلی ممنونم که وقت گذاشتید و پاسخ دادین🌹

درمورد تاثیر گذار بودن قرص کافئین راهنماییم میکنید؟

انتخاب مناسبی هست؟یا اگر قرص بدون ضرری هست پیشنهاد میدین بتونم استفاده کنم برای افزایش تمرکز و جلوگیری از خواب آلودگی ؟

پزشک نیستم ولی رشته ام زیست شناسیسیپروترون کامپاند و کافئین به طور مستقیم با هم تداخل ندارن، اما مصر ...

ممنونم از پاسخگویی تون 🌸

موردی نیست

ممنونم پاسخ دادین🌹

درمورد تاثیر گذار بودن قرص کافئین راهنماییم میکنید؟

انتخاب مناسبی هست؟یا اگر قرص بدون ضرری هست پیشنهاد میدین بتونم استفاده کنم برای افزایش تمرکز و جلوگیری از خواب آلودگی ؟

خیلی ممنونم که وقت گذاشتید و پاسخ دادین🌹درمورد تاثیر گذار بودن قرص کافئین راهنماییم میکنید؟انتخاب م ...

خواهش عزیزم

مصرف کوتاه مدت قرص کافئین ا تا ۲ ماه با دوز حداکثر ۲۰۰ میلی گرم خوبه ولی برای طولانی مدت توصیه نمیشه 

میتونی از ترکیبه ال تیانین ۲۰۰ میلی گرم با کافئین ۱۰۰ میلی گرم استفاده کنی 

جنسینگ هم طبیعی هست و مناسبه ولی قبلش چک کن که تداخلی نداشته باشه

مکمل‌های ویتامین B کمپلکس هم مخصوصاً اگر کمبود ویتامین B داری مناسبه

اگه خواب‌آلودگیت به خاطر کمبود آهن یا ویتامین D باشه، قرص کافئین فقط موقته و مشکل رو می‌پوشونه.یه آزمایش بده تا مطمئن شی

خواهش عزیزممصرف کوتاه مدت قرص کافئین ا تا ۲ ماه با دوز حداکثر ۲۰۰ میلی گرم خوبه ولی برای طولانی مدت ...

خیلی ممنونم از اینکه وقت گذاشتید و راهنمایی کردین خوش قلب جان❤️🌸