2777
2789

من عکس رنگی گرفتم عزیزم بعد آی یو آی کردم ولی 

دکتر من دو ماه فاصله داد چون اون ماده حاجب که تزریق میکنن باعث میشه بارداری سالمی نداشته باشی واسه همین دو ماه صبر کن 

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عکس رنگی گرفتم عزیزم بعد آی یو آی کردم ولی دکتر من دو ماه فاصله داد چون اون ماده حاجب که تزریق می ...

اهاممنون برامن همین ماه نوشته انجام بدم و برج ۳ نوبت دارم پیش دکترم .بعد عکس رنگی لکه بینی یا خونریزی هم داشتی ؟؟؟

دیگه این سیکل که عکس گرفتی و تموم شدهپانکچر میشه از سیکل بعد البته اگه قبلش سه ماه مکمل خورده باشی

نه تازه مکمل شروع کردم موندم عکس کی بگیرم ؟؟؟اخه کلی عکس و آزمایش نوشته ؟؟؟برا برج ۳ نوبت دارم پیشش

نه تازه مکمل شروع کردم موندم عکس کی بگیرم ؟؟؟اخه کلی عکس و آزمایش نوشته ؟؟؟برا برج ۳ نوبت دارم پیشش

همین سیکل عکس بگیر ( روز اول پریودت وقت بگیر بعد پاکی عکس میگیرن )ازمایشاتت رو هم انحام بده ( روز سوم پریودیت )

پروندت کامل باشه 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
اهاممنون برامن همین ماه نوشته انجام بدم و برج ۳ نوبت دارم پیش دکترم .بعد عکس رنگی لکه بینی یا خونریز ...

همون لحظه که بلند شدم خون ریزی داشتم تا دو روز بعدشم  لکه بینی داشتم چون لوله هام چسبندگی داشت باز شده بود با عکس، 

تا یک هفته هر دوازده ساعت چرک خشک کن خوردم بعد عکس رابطه هم نداشتم چون عفونت میاد زیر یک هفته 

قبل عکس هم شیاف دیکلوفناک گفتن بزارم درد کمتری حس کنم 

نوار بهداشتی و دو تا شرت و دستمال کاغذی هم حتماً با خودت ببر چون وقتی بلند میشی اون ماده همش می‌ریزه بیرون 

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

همین سیکل عکس بگیر ( روز اول پریودت وقت بگیر بعد پاکی عکس میگیرن )ازمایشاتت رو هم انحام بده ( روز سو ...

اره خب دکترم بهم گفت قبل از اینکه بیای پیشم آزمایش و عکست گرفته باشی آماده باشی

اره خب دکترم بهم گفت قبل از اینکه بیای پیشم آزمایش و عکست گرفته باشی آماده باشی

پس همین پریودیت برو دنبال کارهات

به امید خدا نتیجه بگیری

شوهرت هم ازمایشش رو انجام بده

شماهم ای وی اف کردین ؟؟؟بهم گفته آزمایشات روز دوم پریود باشه

بله البته نتیجه نگرفتم و دیگه دنبالش نمیرم 

روز دوم هم میشه انجام بدی

روزی که دکترت گفته برو