2777
2789

این تاپیک رو زدم تا مامانایی که مثل من بچه اولی دارن و از قضا بچه هاشون ممنوعیت غذایی دارن و هرمواد خوراکی رو نمیتونن بخورن استفاده کنن و ان شالله بتونیم از تجربیات مفید هم دیگه استفاده کنیم و وزن کوچولوهامون رو زیاد تر کنیم و هیچ چیز تو دنیا خوشایند تر از غذا خوردن بچه برای مادر نیست 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ایده صبحانه مقوی 1. حلیم بلغور گندم با گوشت بلدرچین و این حلیم رو با گوشت گوسفند مرغ و هر گوشتی که برای بچه هاتون سازگاره میتونین تهیه کنین 

اینطوره که بلغور گندم رو از شب خیس میکنین و میزارین بپزه کامل بعد گوشت پخته شده رو بهش اضافه میکنین و میکس و نوش جان 

سلام گلم تو یکی از تاپیکات زدی همسرت وارد این سایتای شرط بندی میشه.. 

متاسفانه همسرم چند وقته درگیر این کار شده

کلافه شدم دیگه صبرم سر اومده

مزاحمت شدم ببینم چیکار کردی که دیگه ادامه نداد؟ 

سلام گلم تو یکی از تاپیکات زدی همسرت وارد این سایتای شرط بندی میشه.. متاسفانه همسرم چند وقته درگیر ا ...

سلام عزیزم 

چون خیلی رو حلال و حرام حساس هستم قسمش دادم پول حرام وارد زندگیمون نکنه  و از گلوی من نزنه تا جیب این مالک  سایتارو پر کنه وگرنه منو از دست میده و زندگیش از هم می‌پاشه

اونم دیگه نکرد البته من خیلی سفت و سخت پای حرفم بودم و مدت ها پیگیر بودم تا ببینم نکنه پنهانی انجام میده یا نه که اونم خدارو ترک کرد و خودش چون زیاد پول به باد میداد خسته شده بود 

از خدا کمک بخوا و باها همسرت اتمام حجت کن تا بزاره کنار 

ان شالله درست میشه 

سلام عزیزم چون خیلی رو حلال و حرام حساس هستم قسمش دادم پول حرام وارد زندگیمون نکنه و از گلوی من نزن ...

چن بار قسم خورده که انجام نمیده ولی باز تکرار میکنه

خسته شدم انقد جوش زدم

بازم ممنون عزیز دلم🙂🍀