2777
2789
عنوان

میخوام دیگه خودکشی کنم

163 بازدید | 28 پست

راستش خیلی فکر کردم این تاپیک رو بزنم یا نه

من ۱۹ سالمه و خداروشکر به دانشگاه و رشته مورد علاقم رسیدم و امیدوارم به اون زندگی که می خواستم واسه خودم درست کنم هم برسم ولی واقعیتش من هیچ احساس خاصی درباره این موضوع ندارم

با خودم که میشینم فکر میکنم احساس پوچی میکنم همش یادم میاد دوران کنکور چقدر مامانم با روح و روانم بازی میکرد

چون درسام سنگین بود گاها ناامید میشدم و تا می خواستم باهاش صحبت کنم میگفت تو منو روانی کردی و ...

مثل مرده متحرک بودم حتی وقتی دیدم قبول شدم و بالاخره به آرزوم رسیدم بازم خوشحال نشدم 

الانم دقیقا مثل اون دوران حتی خیلی بیشتر حالم بده و درسام سنگینه ولی به مامانم زنگ میزنم تا میخوام یکم درد دل کنم میگه مگه فقط تو میخونی 

حس میکنم هیچکس تو این دنیا منو درک نمیکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهترین توصبه با مامانت درد و دل نکن😂😂

واقعا اونجوری که فکر میکنین نیست

نمیدونم واستون اتفاق افتاده یا نه ولی خیلی حس بدیه که نزدیک ترین آدم بهت درکت نکنه

دختر ناز میدونی اونجایی که وایسادی آرزوی چند نفره؟نمیخوام چیزی بگم که فک کنی درکت نمیکنم اما میکنم مثلا دیروز بابام جلو همه فامیل گفت این درس میخونه؟این هیچ گوهی نیست چه برسه به درس به قدری شکستم که یاد آوریش نفسم و بند میاره اما تو خیلی قوی بودی و خیلی مستحکم بودی که به اینجا رسیدی سختیش گذشته الان زمان خوشی توعه به خاطر یکی دیگه آینده و زحمات رو نابود نکن من باور دارم که تو خیلی دختر قوی و خفنی هستی لطفا اینکار رو نکن دنیا بهت نیاز داره قوی ترین❤️❤️

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
واقعا به اینا فکر نمیکنمهمش بدبختیام میاد جلو چشم اینکه همه فکر میکنن من حق ندارم خسته بشم

باید فکر کنید 🌸 .

شما الان به هدفتون رسیدید پس ناراحتی و فکر و خیال الکی کنار بذارید 

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
دختر ناز میدونی اونجایی که وایسادی آرزوی چند نفره؟نمیخوام چیزی بگم که فک کنی درکت نمیکنم اما میکنم م ...

خیلی ممنون که وقت گذاشتین و نوشتین❤️

بله متوجهم همه چقدر سختی میکشن تا برسن و همیشه هم خدا رو شکر میکنم که تو این موقعیتم ولی بدیش اینه که وقتی میرسی به اینجا همه ازت بت میسازن و فکر میکنن همش در حال عشق و حالی و دغدغه نداری

واقعا اونجوری که فکر میکنین نیستنمیدونم واستون اتفاق افتاده یا نه ولی خیلی حس بدیه که نزدیک ترین آدم ...

میفهمم چی میگی بارها برام اتفاق افتاده🥲

گاهی وقتا هم میترسم باهاشون حرف بزنم🥺

میشه بگین از کی شروع به خوندن کردین؟من هدفم فرهنگیانه رشتم تجربی نخوندم اصلاا یه ۳۰ روز دیگه وقته ا ...

من از تابستون یازدهم به دوازدهم شروع کردم

قبلش هم میخوندم ولی خیلی جدی تر دوازدهم رو خوندم

واقعیتش همه چی ممکنه شما سعی کن تا میتونی این وقت با قی مانده رو بخونی نشد هم فدای سرت