2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست میدارم خنده کنم 😁

یه دست لباس پوشک دستمال مرطوب دستمال کاغذی 

برا خودت شورت و پد بهداشتی. خرما و مغزیجات که بعد از زایمان بخوری 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
برای خودم نوار بذارم بهتره یا پوشک بچه

از این نوار بزرگا 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

مبارک باشه

پوشک

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

### وسایل نوزاد:

1. **پوشک نوزاد**: سایز مناسب برای نوزاد تازه متولد شده.

2. **لباس نوزاد**: حداقل دو دست لباس شامل بادی، بلوز و شلوار سرهمی، کلاه نخی، جوراب و دستکش.

3. **قنداق فرنگی**: برای راحتی و امنیت نوزاد.

4. **پتو کوچک**: بسته به فصل، ضخیم یا نازک.

5. **حوله نرم**: برای خشک کردن نوزاد.

6. **شیشه شیر کوچک**: در صورت نیاز.

7. **دستمال مرطوب**: برای پاک کردن پوست حساس نوزاد.

8. **برس مو و ناخن‌گیر**: اگر نوزاد پرمو باشد.

### وسایل مادر:

1. **لباس راحتی**: لباس خواب جلو دکمه‌دار برای راحتی در شیردهی.

2. **دمپایی غیرلغزنده**: برای راه رفتن در بیمارستان.

3. **لوازم بهداشتی شخصی**: مسواک، خمیر دندان، شامپو و صابون.

4. **لباس زیر مناسب**: برای دوران پس از زایمان.

5. **بالش کوچک**: برای راحتی بیشتر.

### وسایل عمومی:

1. **مدارک پزشکی**: کارت شناسایی، دفترچه بیمه و پرونده پزشکی.

2. **خوراکی سبک**: برای انرژی گرفتن.

3. **شارژر موبایل**: برای ارتباط و عکس گرفتن از لحظات خاص.

این لیست رو می‌تونید بر اساس نیازهای خودتون تنظیم کنید. امیدوارم همه چیز به خوبی پیش بره و نوزاد کوچولوتون سالم و خوشحال به دنیا بیاد! 🌟

🌟 تبریک می‌گم بهتون بابت این اتفاق شگفت‌انگیز! ورود یه کوچولوی جدید به دنیا واقعاً چیزی جز معجزه نیست. امیدوارم این مسیر پر از خوشحالی، سلامت و لحظات فراموش‌نشدنی برای شما و خانواده‌تون باشه. 💖🎉

منتظریم که خبر تولدش رو بشنویم! 🌈👶🏼