2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوالتو 😐😐ای کیو در حد صفر

چقدر بی ادبانه من یه سوال پرسیدم ای کیو شما بالاشهر که همه چیو از چت جی بی تی میپرسی

خودم بلدم چت جی پی تی رو خواستم از کسی که بلده بپرسم بلند نیستی نطر نده

اگر آمپول بتامتازون LA را به‌جای تزریق، داخل سرم ریخته باشید، بستگی دارد که سرم از چه نوعی بوده و چه مقداری از دارو وارد جریان خون شده است. اما معمولاً این کار خطر مرگبار ندارد، اما می‌تواند عوارضی ایجاد کند، مثل:

• افزایش قند خون (مخصوصاً در افراد دیابتی)
  • افزایش فشار خون
  • تضعیف سیستم ایمنی (افزایش خطر عفونت)
  • تغییرات در تعادل الکترولیت‌ها
  • عوارض گوارشی (تهوع، استفراغ، زخم معده)
  • بی‌خوابی، بی‌قراری، تغییرات خلقی

اگر مقدار زیادی از دارو وارد بدن شده یا علائم خاصی مثل ضعف شدید، گیجی، تپش قلب یا مشکلات تنفسی دارید، حتماً سریع به پزشک مراجعه کنید.

بیا اسی زدم چت جی پی تی اورد

متاهل و متعهد.عشقم همسرم ❤️❤️❤️ درخواست نده بی همه چیز 😒

چقدر بی ادبانه من یه سوال پرسیدم ای کیو شما بالاشهر که همه چیو از چت جی بی تی میپرسیخودم بلدم چت جی ...

😐😐 بدبخت مریضا

نه اعصاب داری نه علم

😐😐 بدبخت مریضانه اعصاب داری نه علم

درست صحبت کردن رو بلد نیستی نمیخوای تو فکر مریضا باشی لازم دونستم بگم من با تلاش خودم ارشد پرستاری و دانشجوی دکترا هستم از شدت خستگی تو روزای تعطیلی که امسال تو دم مسافرت و خوشی هستین و شیفت های پشت هم اشتباهی انجام شد و مقصر من بودم که تو جمعی که بویی از این علم ندارن پرسیدم 

درست صحبت کردن رو بلد نیستی نمیخوای تو فکر مریضا باشی لازم دونستم بگم من با تلاش خودم ارشد پرستاری و ...

مهم مدرک گرفتن نیست 

مهم بار علمی که هر شخص داره وگرنه فرت و فرت مدرک بگیر چه فایده!! 

هرکی به هرجایی. رسیده با تلاش خودش بوده و این چیزی نیست که بخوای بش افتخار کنی 

بجا این حرفا رو کارت تمرکز کن که بیمار بدبختو به کشتن ندی 

مهم مدرک گرفتن نیست مهم بار علمی که هر شخص داره وگرنه فرت و فرت مدرک بگیر چه فایده!! هرکی به هرجایی. ...

مهم این نیس که تو به من بگی چیکار کنم چیکار نکنم از آدمایی که بویی از کار بالین و پرستاری ندارن آدم نباید چیزی بپرسه وگرنه آخرش میش این