2777
2789

یه بنده خدایی سرکار هست

خیلی پسر خوب و خون گرمی و مهربونیه

منتهی من خیلی سرد و خشک رفتار میکنم ولی خیلی ازش خوشم میاد 

البته همیشه نمیبینمش چون اکثر اوقات ماموریته

ازکجابفهمم اونم نسبت به من بی میل نیست؟ یا اصلا از من خوشش نمیاد؟

وان بار که کوه برنتابد غم ماست

نمیشه فهمید من و همکارمم دقیقا یه همچین چیزی بودیم 

دوسش داشتم و اونم یه سری رفتار ها میکرد که جز خودم بقیه هم شک کرده بودن که از من خوشش میاد 

ولی خب فکر کنم فقط اشتباه برداشت کرده بودم

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا وقتی خودش بیاد بگه دوستت دارم.

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

نمیشه فهمید من و همکارمم دقیقا یه همچین چیزی بودیم دوسش داشتم و اونم یه سری رفتار ها میکرد که جز خود ...

فک کنم منم دچار همین اشتباه دارم میشم

با اجازه استارتر

دوستان من یه پسری اطرافم هست چند ساله میشناسمش این از رو بچگی به خیلیا تیکه و کنایه مینداخت ولی همیشه با من سنگین و محترم رفتار میکرد همه میگفتن این هوله ولی اصلا با من اینجوری نبود از کنار هم میخواستیم رد شیم اجازه میداد من رد بشم بعد اون یه سری هم بهم گفت اگه کاری بود میتونم ازش کمک بگیرم

همیشه هم نگام میکنه

فک کنم منم دچار همین اشتباه دارم میشم

فقط سعی کن وابسته نشی و سریع از ذهنت پاکش کنی و بیشتر از این بهش شاخ و برگ ندی تا مثل من خیلی اذیت نشی 

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.

از قیافه اش کاملا معلومه اگه نگاهت نکنه یا میبینمت چهرشو درهم بکشه بدش میاد اگه نیشش باز باشه و... خ ...

اونطوری نیست که با نگاهش دنبالم کنه

ولی وقتی میبینتم وقتی باهام حرف میزنه به چشام نگاه میکنه 

چهرش خنثی نه جوری ک بگم بدش میاد ن جوری ک بگم خوشش میاد

قطعا ک من هیچوقت قرار نیست پیش قدم بشمفقط کنجکاو بودم بدونم

یهگعنی منظورم اینه تا وقتی نیومده بگه ، خیالشم‌نکن..تا وقتی مطمئن نسدی

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)