2777
2789

یا مثلا کارمند شرکت نفت یا بانک ؟؟؟

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

اون دکتر ک میگی اگه داروخانه از خودش باشه خیلی درامدش بیشتره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون دکتر ک میگی اگه داروخانه از خودش باشه خیلی درامدش بیشتره

نه داروخانه از خودش نه ... دکتر داروخانه

کارمند بانک و نفت چیه

دکتر داروساز درامدش خیلی بیشتره

اگه داروخانه برای خودش باشه که دیگه هیچی

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

نه داروخانه از خودش نه ... دکتر داروخانه

خب من باشم اینده رو درنظر میگیرم

با داروساز ازدواج میکنم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

کارمند بانک و نفت چیهدکتر داروساز درامدش خیلی بیشترهاگه داروخانه برای خودش باشه که دیگه هیچی

نه دکتر داروخانه نه ... کسی که توی داروخانه کار میکنه ... مثلا حقوقش چقدره ؟

من داروساز هستم ،حقوق داروساز خیلی متغیر هست

مثلا اگه داروخانه مال خودش باشه درآمدش خیلی زیاده که البته هر داروخانه ای هم درآمدش بالا نیست

اگه هم داروخانه شخص دیگه ای کار کنه،بستگی به شهری که هست و تایمی که شیفت می مونه،متغیر هست

خب من باشم اینده رو درنظر میگیرمبا داروساز ازدواج میکنم

اخه داروخانه زدن سرمایه خیلی زیادی میخواد و مجوز گرفتن براش خیلی راحت نیستید شاید

یاد دوست چندین سال پیشم افتادم

اون موقع خیلی خام شدم ک بیخیالش شدم پسر خوبی بود بهم علاقه داشت

داروساز بود

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه دکتر داروخانه نه ... کسی که توی داروخانه کار میکنه ... مثلا حقوقش چقدره ؟

خب عزیزم چرا میگی دکتر

اونا نسخه خوانن همینجوری یه دوره نسخه خونی دیدن

حقوقشون زیاد نیس فکر میکنم حدود ۱۰ ۱۲ تومن

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

من داروساز هستم ،حقوق داروساز خیلی متغیر هستمثلا اگه داروخانه مال خودش باشه درآمدش خیلی زیاده که الب ...

نه دکتری که توی داروخانه کار میکنه داروخانه از خودش نیست توی کلان شهر ی داروخانه خوب ...