2777
2789

تاپیکای قبلی گفتم شوهرم ژنتیکی ناباروره 

همین الان خواهرم بهم زنگ زده که خبر بده بابام به پدرشوهر و مادرشوهرم زنگ زده و کلی داد زده و دعوا کرده که چرا کاری نمیکنید...خانواده شوهرم پولدارن و از وقتی فهمیدن مشکل از پسر خودشونه کلا بیخیالن و میرن مسافرت ومهمونی.وهیچوقت ازمون حمایت نکردن...بابامامان من خیلی حرص میخورن چون شوهرم قبول نمیکنه مشکل از خودشه وبیخیاله منم دیگه سی سالم رد شده...هم به بابام حق میدم هم نگران دعوای خانوادگیم....اخه تو خونه من برعکسه وبااین که من مشکل باروری نداشتم و حتی رفتم ivf...ولی نشد...شوهرم طلبکاره:///خیلی پررو شده ....بگین چیکار کنم

خداروشکر پدرت پشتته 

اگر واقعا برات بچه مسئله مهمیه جدی با شوهرت صحبت کن اگر دیدی مایل نیست جداشو 

اگر هم مهم نیست و شوهرتو دوس داری بمون سر زندگیت

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر پدرت پشتته اگر واقعا برات بچه مسئله مهمیه جدی با شوهرت صحبت کن اگر دیدی مایل نیست جداشو اگر ...

دیگه جز این راهی نمونده

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا

خداروشکر پدرت پشتته اگر واقعا برات بچه مسئله مهمیه جدی با شوهرت صحبت کن اگر دیدی مایل نیست جداشو اگر ...

اره واقعا...شوهرم ادمیه که اگه بابام نباشه خیلی اذیتم میکنه یکم ازش حساب میبره ....اخه رفتیم دکتر ناباروری مردان براش قرص نوشته ولی نرفت بخره میگه خسته شدم ازبس قرص خوردم ....درصورتی که من تو مراحلivfروزی پونزده تاقرص و سه تا امپول میزدم:(((

اره واقعا...شوهرم ادمیه که اگه بابام نباشه خیلی اذیتم میکنه یکم ازش حساب میبره ....اخه رفتیم دکتر نا ...

تصمیم قطعیتو بگیر واقعا نمیشه اینجوری زندگی کرد 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

نمیدونم.واقعا نمیدونم .حتما قبلا میدونسته مشکل از خودشه تقصیر شما انداخته .ضمنا ناباروری ایشون مردها درست نمیشه کرد .فقط مال زناست که میشه

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

دم بابات گرم. کاش پدر منم یه بار مادرشوهرم می‌شست مینداخت اونور

من خودم خیلی کم حرفم و همش تحمل میکنم الان به حدی رسیده که بابام بهشون زنگ زده درصورتی که من هیچی بهشون نگفتم و بابام یهو خودش زنگ زده

حالا اگر مشکل از شما بود خانوادا شوهر ابرو براادم نمیزاشتن! 

همون شوهره میرفت طلاق میداد میرف زن دیگه میگرفت غلط کرده کوتاه نیا یا درست درمون بره دکتر و علاج کنه خودشو یا جداشو 

الان حق طلاقم باتوعهاصلا کوتاه نیا

اره واقعا...شوهرم ادمیه که اگه بابام نباشه خیلی اذیتم میکنه یکم ازش حساب میبره ....اخه رفتیم دکتر نا ...

بیماری عصبی داره .ببر پیش روان شناس و روان پزشک

من احتمال میدهم مشکل عصبیه .ا

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

زندگی خودتونه....چرا پدر و مادر باید وارد این قصیه بشن؟کار درست رو پدرشوهر و مادرشوهرت میکنن که چیزی نمیگن...

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

نمیدونم.واقعا نمیدونم .حتما قبلا میدونسته مشکل از خودشه تقصیر شما انداخته .ضمنا ناباروری ایشون مردها ...

تاپیکای قبل گفتم تو مراحل تخمک گیری بهم خیانت کرد اما چون خیلی تو این مسیر زحمت کشیدم ونمیتونستم یهو همه چیو تموم کنم رفتم واسه انتقال که منفی شد ولی اصلا این فداکاری رو نمیفهمه:+حتی دکتر گفت به هیچ عنوان با این اسپرم بارداری اتفاق نمیوفته و دارو هم جواب نمیده