2777
2789
عنوان

برای ساک زایمان چی بزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به سلامتی و دل خوشی بیاد بغلت و زیر سایه اهل بیت و پدر مادر باشه انشاالله 

دو سه دست لباس نوزادی بردار چون ممکنه کثیف بشه لازم میشه یه چیزی مثل دستمال نخی یا حوله واسه بعد اینکه پوشک عوض میکنید بچه را میشورید دور پاهاش بپیچی یخ نکنه 

پوشک یه بسته کامل بردار

یه رو انداز مثل پتو داشته باش چون ممکنه بیمارستان سرد باشه و بعد ترخیص هم فاصله بیمارستان تا ماشین بچه یخ نکنه 

حتما شیشه شیر بردار یه بسته دستمال مرطوب برای نوزاد همراهت باشه شاید لازم بشه بچه را تمیز کنی 

واسه خود پد بهداشتی بردار همه میگن از این بزرگا ولی من با کوچیک بالدار ها راحت بودم به نظرم جذب بزرگا خیلی بده و جنسش اذیت میکنه 

خرما و عسل و روغن زیتون هم برا خودت ببر 

روغن زیتون بخور که یبوست نگیری به بخیه هات فشار نیاد اگه مدفوع نداشته باشی بیمارستان مرخصت نمیکنه پس روغن زیتون بخور برات خوبه

برا منم دعا کن زود باردار بشم ، بارداری بی خطر و آسان داشته باشم و بچم راحت بیاد بغلم سابقه خوبی ندارم خیلی استرس دارم 

جورای شلواری ضخیم؟تنگ‌‌نبود؟

مال من خیلی ضخیم نیست

مثل جورابه البته نه جوراب شیشه ای یکم ضخیم تر از جوراب شیشه ای

نه اتفاقا جنسش خیلی نرمه و راحته و موقع نشستن تو ماشین مثل شلوار کمری نداره که به شکمت فشار بیاره

پیام اولم رو ویرایش کروم دوباره بخون

.Pain🔥you made me a believer

فشارنیومدجوراب شلواری که تنگه؟

نه خیلی نرمه جوراب شلواری 

کمری هم نداره 

منظورم از این مدل چرمی ها که ساپورتن نیستا

جوراب شلواری ساده که خیلی هم ضخیم نیست

من از یه یکماه دیگه کلا تا انتهای بارداریم میپوشم 

برای زایمان هم دوتا از همونا میبرم بیمارستان 

سر دخترم هم همین طور بود 

هیچوقت ناراحتی با شلوار و کمریش نداشتم دیگه

نرم و راحت بود

.Pain🔥you made me a believer

شورت سرجی فیکس چیه؟؟لباس معمولی ببر شلوار کش دار راحت باشه چون هنوز شلواری دیگه اندازه نیستن

سرجی فیکس یه جور شورت که مثل تور هست،سوراخدار هست و کش میاد.برای فیکس کردن نواربهداشتی هست.جنسش کمی شبیه پانسمان و بانداژ هست.