2777
2789

ریشه های فرشم که تو اتاق خوابمونه رو یکی یک طرفش رو ۱۱ تا و طرف دیگش رو ۸ تا گره با فاصله های زیاد و نامنظم گره داده من الان دیدمش داشتم برس میکشیدم روشون به نظرتون میتونه طلسم باشه؟ 

دوسالی هست که اقدامم بچه دار نمیشم خس میکنم بخاطر اینه😕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حس خوبی بشون ندارم برام عجیبه خب چرا انقد گره داره کنار هم هم نیستن مال خیلی وقت پیشه چون فاصله زیاد ...

بازشون کردی 

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

نه میخام تا شوهرم بیاد ببینشون

اهان اگرم طلسم باشه باز نکن سرخود 

هرچند از آدمای مریض هیچ بعید نیس اینکار کنند طلسم بگیرند

اهان اگرم طلسم باشه باز نکن سرخود هرچند از آدمای مریض هیچ بعید نیس اینکار کنند طلسم بگیرند

اره عزیزم درسته به چند نفر شک دارم که چندین بار حسادتشون رو نسبت به شوهرم  دیدم احتمالا کار هموناست 

اره عزیزم درسته به چند نفر شک دارم که چندین بار حسادتشون رو نسبت به شوهرم دیدم احتمالا کار هموناست

برو سرکتاب بگیر احتمالا همین یکی نیست شاید بازم ت خونت گذاشته باشن😕

برو سرکتاب بگیر احتمالا همین یکی نیست شاید بازم ت خونت گذاشته باشن😕

حالل ک فکر میکنم یادم اومد روز عروسیم رفته بودن تو همون اتاقه لباس عوض میکردن احتمالا همون موقع انجام دادن 😥

حالل ک فکر میکنم یادم اومد روز عروسیم رفته بودن تو همون اتاقه لباس عوض میکردن احتمالا همون موقع انجا ...

چند وقته عروسی گرفتی 

برو سرکتاب بگیر بنظرم ب همین بسنده نکردن توی سرکتاب تعداد طلسم مشخص میشه

چند وقته عروسی گرفتی برو سرکتاب بگیر بنظرم ب همین بسنده نکردن توی سرکتاب تعداد طلسم مشخص میشه

دوسالو نیمه ک ازدواج کردیم ، خدا لعنتشون کنه فیلمشونو نشون هرکی میدم میگه اینا طبیعی نیستن

دوسالو نیمه ک ازدواج کردیم ، خدا لعنتشون کنه فیلمشونو نشون هرکی میدم میگه اینا طبیعی نیستن

پس دیگ حدست درسته