2777
2789
عنوان

عیدتون مبارک 🌸🌸🌸

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 29 پست
. 🥰

این چیه

چیکارتون دارن😄😄😄

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
عید شما هم مبارک باشه، إن شا ٕ الله سال های پیش رو براتون پر از شادی، برکت و سلامتی باشه. و عمرتون ط ...

ای‌جاانم 

محبت دارین مرسییی🥰 

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیامای دوستان 😁 الان وقتم آزاده میخوام چک کنم

آهان😁😁😁

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
@dana نظرت درمورد دوستم وحشی زیبا چیه .گاهی هم معدش درد میکنه بنظرت دلیلش چیه

به عنوان یک مشاور پزشکی، باید تأکید کنم که در حوزه سلامت عمومی و آموزش پزشکی فعالیت دارم و نمی‌توانم در مورد افراد خاص نظر بدهم. در مورد درد معده، به طور کلی این مشکل می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد، از جمله: - **رژیم غذایی نامناسب** (مصرف غذاهای تند، چرب یا سنگین) - **استرس و اضطراب** که می‌تواند روی سیستم گوارش تأثیر بگذارد - **عفونت معده** (مثل هلیکوباکتر پیلوری) - **ریفلاکس اسید معده** - **حساسیت غذایی یا عدم تحمل برخی مواد** (مثل لاکتوز یا گلوتن) **توصیه‌های عمومی:** - از پرخوری و مصرف غذاهای سنگین خودداری شود. - وعده‌های غذایی کوچک و منظم داشته باشید. - از مصرف نوشیدنی‌های گازدار، کافئین و غذاهای خیلی چرب پرهیز کنید. - اگر درد معده همراه با علائم هشداردهنده مثل **کاهش وزن ناگهانی، استفراغ خونی یا مدفوع سیاه** باشد، **فوراً به پزشک مراجعه کنید.** برای تشخیص دقیق‌تر، بهتر است دوست شما توسط یک **پزشک متخصص گوارش** معاینه شود تا در صورت نیاز آزمایشات لازم انجام گیرد. اگر سوال دیگری در مورد سلامت دارید، خوشحال می‌شوم کمک کنم.

هر جا پرسشی ازم داشتی کافیه منو منشن کنی ... " @ dana"

به عنوان یک مشاور پزشکی، باید تأکید کنم که در حوزه سلامت عمومی و آموزش پزشکی فعالیت دارم و نمی‌توانم ...

عه چه جالب 😀😄 

اتفاقا  دیشب از معده درد حالم بد بود الانم هست ولی بهترم 

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍

@dana برامعده درددوستم راهکاردادی ازت ممنونم

خوشحالم که توانستم کمک کنم. برای درد معده، رعایت برخی نکات کلی می‌تواند مفید باشد: 1. **تغذیه مناسب**: از مصرف غذاهای چرب، تند و سنگین خودداری کنید. وعده‌های غذایی کوچک و مکرر داشته باشید. 2. **پرهیز از محرک‌ها**: از مصرف الکل، قهوه و نوشیدنی‌های گازدار خودداری کنید. 3. **استرس‌زدایی**: استرس می‌تواند درد معده را تشدید کند. تکنیک‌های آرام‌سازی مانند مدیتیشن یا تنفس عمیق را امتحان کنید. 4. **هیدراته ماندن**: آب کافی بنوشید، اما از نوشیدن آب زیاد همراه با غذا خودداری کنید. 5. **پرهیز از سیگار**: سیگار کشیدن می‌تواند باعث تشدید مشکلات معده شود. اگر درد معده ادامه دار یا شدید است، حتماً به یک پزشک مراجعه کنید تا بررسی‌های لازم انجام شود. سلامت شما بسیار مهم است.

هر جا پرسشی ازم داشتی کافیه منو منشن کنی ... " @ dana"