2777
2789

سلام دوستان عزیز .جاری من سه تا دختر داره .دختر بزرگش همسن پسر منه .دو تای دیگه پنج وچهار ساله .دختر دوم جاریم دست بزن داره خیلی .بعد انگار پسر منم حساس شده ..جایی باشیم تو جمع مستقیم میاد چنگ میندازه ب صورت پسر من ..من انقد با پسرم حرف میزنم که اون بچه اس متوجه نمیشه ولی پسرمم خسته شده ..خیلی جدیدا واکنش نشون میده ...همش میگه جایی اونا باشن من نمیام .یا خونمون نیاد .یا من خونه مادرجون نمیام ..یا اگرم بیاد همش اماده بزنه دختر جاریمو که من تا حالا نزاشتم بزنه .فقط با عرض پوزش نگید رفت امد نکن چون نمیشه من وجاریم اصلا مشکلی با هم نداریم تو دعوای بچه ها هم دخالتی نمیکنیم ...حالا پنج شنبه تولد پسرمه میگه اگه اون بیاد من نمیزارم بیاد تو تولدم .میگم تولدتو میبرم خونه مادرجون بازم قبوب نمیکته .خانومای مهربون ی مشورت بهم بدین

خدایا شکرت ب خاطر دو گلی که بهم دادی. مراقب همه نی نی ها باش ودامن همه منتظرا رو سبز کن

در ضمن پسر منم ده سالشه .خیلی هم پسر عاقلی ولی از بس چنگ انداخته دختر عموش دیگه دلزده شده

خدایا شکرت ب خاطر دو گلی که بهم دادی. مراقب همه نی نی ها باش ودامن همه منتظرا رو سبز کن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگ ممکنه ی طرح دوستی با دختر جاریت بریز بچه ها زود جذب محبت میشن... ی کادوی کوچولو بهش بده یا بهش اون شب رو مسئولیت بده 

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!

من بودم پسرمو تو گوشش میخوندم دفعه ی بعد چنان ول کنه زیر گوشش تا یادش بره چنگ انداختن رو

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
من بودم پسرمو تو گوشش میخوندم دفعه ی بعد چنان ول کنه زیر گوشش تا یادش بره چنگ انداختن رو

اره خدایی

نمیدونم چجوری پولش میخواد جور بشه خیلی استرس گرفتم میشه برا جور شدن جهیزیه ام صلوات بفرستین😳