2777
2789

اینجا چند تا قانون رو بهت میگم که با انجام دادنشون بعد از چند ماه شاهد تغییر در زندگی و افکارت میشی✨️

میخوای وقتی از خواب بیدار میشی تا آخر روز پر انرژی بمونی؟

فقط کافیه یک ساعت قبل از طلوع خورشید بیدار بشی و این ۳تا کار رو انجام بدی:

۲۰ دقیقه اول ورزش

با ورزش کردن هورمون دوپامین ترشح میشه که هورمون شادیه

۲۰ دقیقه دوم مدیتیشن

مدیتیشن یا مراقبه ذهن رو از افکار اضافی و منفی خالی میکنه و باعث میشه تمرکز شما بالا بره

۲۰دقیقه سوم مطالعه کتاب یا گوش دادن به پادکست

من این ۳ روش رو هرروز صبح انجام میدم و فقط بعد از ۳ ماه کلی تغییر کردم خواستم این تجربم رو با شما به اشتراک بزارم تا ازش استفاده کنید و از تغییراتتون شوکه بشید✨️

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

تاپیک ذخیره شد 😍💙

تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پائیزی، بغل شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی. 💞{۱۴۰۳.۱۲.۸}💞 https://daigo.ir/secret/51158064435

تاپیک ذخیره شد 😍💙

ممنون از نگاهتون🥰

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چند سال پیش این روش ۵ صبح انجام میدادم بشون میگفتن قانون طلایی ۵ صبح بد خیلی تغییرلت داشتم نکیدون ...

واقعا معجزه میکنه

دقیقا همین استمرار مهمه

اشکالی نداره هنوز دیر نشده از فردا شروع کن🥰

ممنونم چشم

💞