2777
2789

داشتم ازیترو واسه عفونت زنانه میخوردم حالا آنفولانزا گرفتم باید اموکسی بخورم

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

نه تداخلی نداره

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکیشو بخور و ادامه بده.دو تا انتیبیوتیک با هم😏

ازیترو واسه گلو هن تجویز میشه.عفونتولز بین میبره ربط نداره اون عفونت کجاباشه گلو یا ....

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

نباید دوتا رو با هم خورد حتی باید بعد اتمام هر کدوم دو هفته فاصله باشه..ازیترو رو ادامه بده قطع نکن. ...

اخه از ازینرو یکی بیشتر نمونده و من از دیروز گلو درد و عفونت سینوس دارم فقط آخرین ازیترو مونده بردم

تداخلی ندارن اما اینکه هر دو رو با هم بخوری خوب نیست 

پزشک تجویز کرده؟

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

اخه از ازینرو یکی بیشتر نمونده و من از دیروز گلو درد و عفونت سینوس دارم فقط آخرین ازیترو مونده بردم

تو سایت نوبت دات آی آر  مشکلت رو بنویس چند پزشک همزمان جواب میدن بگو یکی بیشتر نمونده زود هم جواب میدن و رایگان هم هست

نه تداخلی نداره

مثلا فاصله ۳ ساعت بخورم با معده پر ...

آخه دو ماه پیشم واسه عفونت زنانه و بعدم دندونم که ایمپلنت کردم دوتا آنتی بیوتیک باهم میخوردم مشکلی نداشت ... داکلوسایکلین میخوردم واسه عفونت و اموکسی واسه دندون ...

تداخلی ندارن اما اینکه هر دو رو با هم بخوری خوب نیست پزشک تجویز کرده؟

نه باهم مثلا با فاصله ۳ ساعت ... ازیترو رو بله دکتر داده ولی اموکسی نه ... از دیروز خیلی مریضم و عفونت دادم ی بسته دارم گفتم بخورم بلکه خوب بشم

تو سایت نوبت دات آی آر مشکلت رو بنویس چند پزشک همزمان جواب میدن بگو یکی بیشتر نمونده زود هم جواب می ...

دستت درد نکنه الان میپرسم

نه باهم مثلا با فاصله ۳ ساعت ... ازیترو رو بله دکتر داده ولی اموکسی نه ... از دیروز خیلی مریضم و عفو ...

منظورم اینه که هر دو مصرف بشن خوب نیست 

اگر پزشک تجویز نکرده مصرف نکن 

مراجعه کن پزشک تا معاینه بشی و داروی مناسب بهت بده 

ازیترومایسین برای عفونت خوبه اما برای عفونت ویروسی مثل سرماخوردگی اثری نداره 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...