2777
2789

تروخدا برام دعا کنید بعد از سالها با ivf باردار شدم و هیچ علائم بارداری ندارم امروز میرم تو ۳ ماه اول بارداری ولی هیچ هیچ علائم ندارم نکنه بچم خدای مرده تو رحمم 😭

از اولشم نداشتم هیچی ولی آخه چرا؟ 

لکه بینی و خونریزی هم ندارم 

کسایی که جنینشون کرده میگن لکه بینی ندارن 

تروخدا من از نگرانی در بیارین😭❤️

تیکر رسیدن به هدف‌های مثبت♥️من  در آخر این تیکر یه مادرشدم انشالله😍😍😍 توهم بگو‌ ایشالله ۳ هفته به آخر تیکر موند و بعد ار سالها مادر شدم 🥰😍😍 خدایا یکی یدونه به خودت سپردم حفظش کن تا برسه بغلم ❤️🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو خداروشکر کن من این چن ماه اول مردم و زنده شدم حتا بستری شدم خیلی بدویار بودم

امضامو تا اخر بخون  تا متوجه بشی  شوهرم فقط و فقط عاشق منه و دست از خیانت بر داشته و خانوادش دیگه نمیتونن تو زندگیمون دخالت کنن و تا اخر عمر با بچمون بهترین زنگی که سرشار از عشق و محبت داریم الهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا

اگه بارداری اولتون هست تا پنچ ماهگی کاملا طبیعیه 😐نفوس بد نزن عزیزم انشاالله سلامت بغلش بگیری

باداری اولمه 

خیلی همش تو فکرم 

امکان داره داروهایی که استفاده میکنم باعث بشه این حالت هارو نداشته باشم مثل هپارین و پروژسترون 

تیکر رسیدن به هدف‌های مثبت♥️من  در آخر این تیکر یه مادرشدم انشالله😍😍😍 توهم بگو‌ ایشالله ۳ هفته به آخر تیکر موند و بعد ار سالها مادر شدم 🥰😍😍 خدایا یکی یدونه به خودت سپردم حفظش کن تا برسه بغلم ❤️🤲

میرسه تو سه ماه اول بارداری ؟!یعنی چند هفته؟

۸ هفته و ۴ روز 

والا منم ماه سومم بجز سینه درد علائم خاصی ندارمدیگه ماه سوم اکثر علامتا برطرف میشنشما مگه سونو ان ت ...

ان تی ۱۲ هفته میرم من تازه رفتم تو ۸ هفته ۴ روز 

نگران نباش منم هیچی ندارم انگار نه انگار حامله ام

یعنی هیچی ؟ سینه درد و هیچی ؟؟ 

من فقط یبوست و نفخ دارم اونم فکر میکنم به خاطر پروژسترون که میزنم