2777
2789
عنوان

کی بلده اینستا رو هک کنه

84 بازدید | 13 پست

میخوام به اکانت اینستای شوهرم دسترسی پیدا کنم 

چون هر وقت ناراحتم منو گول میزنه که بیا این گوشی من زیر و روش کن اما بهت بدم هم باز قبول نمیکنی و نه گوشی رو بهم میده نه رمزش رو باز میکنه رمزش اثر انگشته

من دوست ندارم بازی بخورم طلاق هم فعلا تا دو سه سال نمیخوام بگیرم به خاطر سن بچه هام ولی کلا از اون آدمهایی هستم که دوست دارم همه چیز رو بفهمم و کلا بدم میاد کسی دورم بزنه

گوشیش رمز داره و من به اون شکل دسترسی ندارم راهکاری بدین که حتی الامکان نیاز به گوشیش نباشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگ پیجشو داری برو  اینستا بزن فراموشی رمز شمارش یا ایمیلشو بزن بعد از گوشیت وارد کن

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

از تو گوشی خودش باید بزنم؟

نه ببین

با گوشی خودت برو اینستا

بعد بزن فراموشی رمز

بعد نام کاربریشو بزن

بعد با گوشی شوهرت برو ایمیل یا پیامک هاش رمزشو وارد کن تو گوشی خودت.

بعدشم ی رمز جدید بزار ک خودت داشتع باشیش.

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

بعد حواست باشه حتما پیامارو پاک کنی متوجه نشه

تو اینستاهم پستی چیزی لایک نکن با اکانتش نفهمه. 

گوشیش در دسترسم نیست قفل گذاشته و همه ش کنارشه

ای بابا

ی جوری بعدا رمز گوشیشو ازش بپرس ‌

ای بابای جوری بعدا رمز گوشیشو ازش بپرس ‌

اثر انگشته

بی خیال شدم دیگه

واگذار کردم به خدا خیلی بهتر شده این تاپیک فکر کنم مال یکی دوماه پیشه اونموقع خیلی اذیت بودم

ممنونم از شما

اثر انگشتهبی خیال شدم دیگهواگذار کردم به خدا خیلی بهتر شده این تاپیک فکر کنم مال یکی دوماه پیشه اونم ...

خواهش میکنم کاری نکردم،

امیدوارم همیشه حالتون خوب باشه وتو زندگیتون بهترین هارو داشته باشین:(