2777
2789

خودم درآمد دارم هر چی دلم بخواد میخرم خرج میکنم هدیه میخرم شام و ناهار میدم خداروشکر شوهرم به خودش این اجازه رو نمیده در مورد درآمد من و خردجکرد من نظر بده یا دستور و حکم شما چی درآمد دارید از خودتون البته منم اصلا دخالت نمیکنم تو خرجکردش برای خانوادش دوستانه حل و فصلش کردیم 

خب

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ششاغل نیستم ولی پول خودم برای خودمه و پول شوهرم برای جفتمون همه این کارهاییم که گفتی رو انجام میدم مگه میشه تو درامدت برای خودت اونم برای خودش تو مهمونی میدی با پول خودت شوهرت لطف میکنه هیچی نمیگه ؟ مگه باید بگه؟

من درآمد دارم ولی اصلا هیچی ازش نمیمونه که به خانوادم بدم🥲

ماهانه تقریبا ۲۳ میگیرم 

۱۶ تومن قسط میدم

چون تنها زندگی میکنم خرجای خونه هم هستن گاهی وقتا تعمیراتی چیزی البته کرایه خونه نمیدم

رسیدگی به پوستم مثلا ماه قبل رفتم تهران دکتر خرجم شد ۷ تومن

یا چیزی برا خونه میخرم مثلا فرش و مبل برا عید خریدم ماهانه باید ۱۰ تومن قسط بدم

خرجای ماشین هستن

بعضی مواقع ازشون پول هم میگیرم

کاشکی حداقل میتونستم مهمونشون کنم بخدا اونم نمیرسم😭😭😭

من مجردم

من ششاغل نیستم ولی پول خودم برای خودمه و پول شوهرم برای جفتمون همه این کارهاییم که گفتی رو انجام مید ...

من خوشم‌نمیاد منت مرد رو بکشم که به اقوام من بخواد چیزی بده دست میکنم جیب مبارک خودم و هر جور عشقمه خرج میکنم

من ششاغل نیستم ولی پول خودم برای خودمه و پول شوهرم برای جفتمون همه این کارهاییم که گفتی رو انجام مید ...

اره دختر خاله پسر خاله رو جمع کردم دور هم با خرج و کارت خودم هزینه میکنم شوهرم میگه نه ولی قطعا تو حالت خوشی تو حالت ناخوشی قطعا به زبون میاد به خاطر همین اینجور چیزها رو تفکیک کردم مثلا با هزینه ی خودم هر چی دلم بخواد برای خواهر زاده برادر زادم میگیرم ولی با شوهرم باشه شاید دوست نداشته باشه اونقدر هزینه کنه بخاطر این تفکیک کردم خیلی هم خوبه البته از نظر خودم نظر واقعی شوهرم رو نمیدونم و نمیخوام بدونم