2777
2789
شوهراشون با خودشون یه ساعت زود اومده بودن...انقدر هم چشم چرون هستند....هر چی چشم میورخونی میبینی چشم ...

خب واستا زل بزن بگو جان کاری داشتین ؟؟گفت نه 

بگو آخه نگاه میکردی احساس کردم چیزی لازم داری

بسم الله الرحمن الرحیم(به نام خداوند بخشنده و مهربان) خدایا کمکم کن بخشنده باشم همچون تو، و مهربان باشم همچون تو، و صبر داشته باشم تا بر رنج خود پیروز شوم💎🤍

همه کارامو کرده بودم...کیک و ژله و سالاد و سبزی و سوپ و غذا همه آماده‌.فقط برنج مونده بود و آماده کر ...

دیگه شعورشون همین قدره بهتره از این به بعد برای مهمونی بهشون ساعت بدی یعنی به جای اینکه بگی شام تشریف بیارید بگو ساعت ۷ تشریف بیارید منزل ما و آیفون را قطع کن و جواب گوشی را هم نده و بگو کار داشتم یا حمام بودم برای همین ساعت را بهتون گفتم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهراشون با خودشون یه ساعت زود اومده بودن...انقدر هم چشم چرون هستند....هر چی چشم میورخونی میبینی چشم ...

همینو میگم دیگه ما حتی اگه جایی هم یه ساعت زودتر بریم برای کمک مردا نمیان همون موقع افطار میان

😂😂😂

اینجوری دیگ هیچ وقت نگاه نمیکنن 😂

بسم الله الرحمن الرحیم(به نام خداوند بخشنده و مهربان) خدایا کمکم کن بخشنده باشم همچون تو، و مهربان باشم همچون تو، و صبر داشته باشم تا بر رنج خود پیروز شوم💎🤍

خب واستا زل بزن بگو جان کاری داشتین ؟؟گفت نه بگو آخه نگاه میکردی احساس کردم چیزی لازم داری

بلایی ها🤣👏

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚