دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمیفهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانوادهی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.
#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||
خیلییییی معذرت میخوام ولی چون اسم خاله گند اخلاقم هست کلا حس خیلی بدی ب این اسم دارم ولی حالا چرا واسه ۷۷ ی این اسم گذاشتن قحطی نبود ک اخه خاله من ۷۷ سالشه خخخ نیستا مثلا ۷۷سالشه اون ۶۷سالشه
نه تصمیم دارم تغییر بدم. اما گیج میشم. وقتی درباره اسمم نظر خواهی می کنم اکثرا میگن قدیمی هست. وقتی می گم می خواهم تغییر بدم اکثرا میگن نه اسم به این زیبایی. وقتی اسم پیشنهاد می کنم اکثرا میگن همون شهربانو با این اصالت. اسامی مثل پرنیا و آتنا و..
نه تصمیم دارم تغییر بدم. اما گیج میشم. وقتی درباره اسمم نظر خواهی می کنم اکثرا میگن قدیمی هست. وقتی ...
آتنا قشنگه
دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمیفهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانوادهی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.