2777
2789

یاد شاهزاده خانوم ها میافتم 🌸

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)

شهربانو داریم تو فامیل 

معمولا اسمشو شهی صدا میزنن

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ديگه اگه بخواى تغيير بدى چى مى ذارى؟

راستش از بچگی همیشه مامانم آناهیتا صدام زده چون با بابام مخالف بوده این اسم بذاره ، زورش نرسیده خودش منو به این اسم صدا می کنه 

راستش از بچگی همیشه مامانم آناهیتا صدام زده چون با بابام مخالف بوده این اسم بذاره ، زورش نرسیده خودش ...

خوبه اسمت شهربانو هم خوبه اناهيتا هم خوبه

اگه واقعا خودت اسمتو دوست ندارى عوض كن و خودتو راحت كن

مهم خودتى

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…
خوبه اسمت شهربانو هم خوبه اناهيتا هم خوبهاگه واقعا خودت اسمتو دوست ندارى عوض كن و خودتو راحت كنمهم خ ...

نظرتون درباره آناهیتا چی هست.  خودم و مادرم خیلی دوسش داریم اما نمی دونم‌ چرا وقتی میگم از شهربانو به آناهیتا می خواهم‌عوض کنم همه داخل سایت جبهه می‌گیرند.  البته خانواده مادری آناهیتا ، آنا ، آنیتا  صدام می کنن و پدری ، بانو صدا می زنن 

نظرتون درباره آناهیتا چی هست. خودم و مادرم خیلی دوسش داریم اما نمی دونم‌ چرا وقتی میگم از شهربانو ب ...

آناهيتام قشنگه 

مخصوصا كه چند جور هم صداتون مى كنن 

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…